Arek.G 29.10.2017 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Cześć. Kilka miesięcy po odbiorze mieszkania wyszedł taki kwiatek:https://drive.google.com/file/d/0B5ENQrRd5794SDZzWnp6cHlpbFU/view?usp=sharing (1:10 jest jazda) Jesienią wiatry są dość mocne przez to dopiero teraz zauważyłem jak poważny jest problem.Regulować samemu czy zgłosić to do dewelopera? Okna firmy Stollar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.10.2017 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 A masz w ogóle okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 30.10.2017 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Okna do regulacji i tyle. Kto to zrobi to już sprawa gwarancji i reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_i_Piotr 30.10.2017 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Okna do regulacji i tyle. Kto to zrobi to już sprawa gwarancji i reklamacji. Albo to okno, albo zly montaz. Czasem potrafia pod oknem zostawic szpary na dwa palce i zatkac to... parapetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerad85 30.10.2017 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Masakra. Jak w starych 30-to letnich drewniakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek.G 31.10.2017 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Masakra. Jak w starych 30-to letnich drewniakach... Na wysokości ok. 150 cm jest taka nieszczelność o długości ok 20 cm. Mam gwarancję i okazuje się, że firma montująca zakończyła działalność w 2016 roku. Producent dał ofertę regulacji okien za 300-400 zł. Przekazałem tą informację deweloperowi i czekam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek.G 28.12.2017 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Cześć. Napisałem oficjalną reklamację i deweloper odpisał odrzucając moje roszczenia. Baaa nawet w piśmie stwierdził, że nie podpisaliśmy um. deweloperskiej W reklamacji poprosiłem o naprawdę kilku innych usterek których jeszcze nie naprawił - też olał. Nawet klatki schodowej nie wykończył Sprawa zaraz po nowym roku trafia do sądu. W nowym wątku napiszę dokładnie o co się będziemy sądzić i poproszę Was o opinie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts