tomek177 30.10.2017 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Witam serdecznie,niestety jestem trochę zielony, dlatego mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. W pobliżu mojej "działki" znajdują się kontenery kolejowe. Skład mają sowity, więc powoli zaczyna brakować im miejsca. Chcą odkupić ode mnie mój kawałek ziemi (oczywiście potrzebują ją, aby trzymać na niej swoje kontenery). Moja ziemia widnieje jako łąka trwała (jak wiadomo nie jest przez to zbyt wiele warta). Czy mógłbym jakoś przekształcić ten grunt, aby ten kawałek ziemi był cenniejszy? Pytam, bo mam kredyt na głowie i bardzo by mi to ułatwiło sprawę. Wiem, że oni bardzo potrzebują moją działkę. Czy za łąkę pod inwestycję mogą zapłacić mi więcej? Ile mógłbym negocjować za 1m2 takiej działki? Województwo łódzkie.Bardzo proszę szanownych forumowiczów o pomoc. Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 31.10.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 ..zeby ot tak sobie przekształcic ziemię to nie wystarczy spełnic wszystkie warunki ale tez trzeba miec taki GEN który powoduje ze to można wykonac. Nie wiem w czym masz problem - jak sa zainteresowani to mnożysz razy 3 i sprzedajesz ha łaki za 120 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts