Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polecani instalatorzy pomp ciepła

rustin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeżeli już to powietrznej. Zastanawiam się nad nią jako alternatywa dla gazu ziemnego.

Na początku miał być ekogroch ale ceny są jakieś chore za węgiel, jest jeszcze pellet

Witaj!

Jeśli bierzesz pod uwagę produkty firmy Viessmann - rodzinę pomp ciepła Vitocal, to zapraszam do kontaktu z naszymi partnerami branżowymi rozlokowanymi na terenie całego kraju - tutaj znajdziesz ich adresy. W razie pytań, lub problemów kontaktem - zapraszam do kontaktu na forum. Pozostaję do dyspozycji i chętnie odpowiem na pytania.

Przed wyborem polecam sprawdzić warunki gwaranci i serwisu - warto wiedzieć, że firma Viessmann zapewnia wszechstronną opiekę nad urządzeniami, począwszy od jego pierwszego uruchomienia, a skończywszy na przeglądach i czynnościach serwisowych. Przez cały czas do dyspozycji pozostają doradcy techniczno-serwisowi, doradcy 24-godzinnej Infolinii oraz sieć autoryzowanych Firm Serwisowych.

Przez 365 dni w roku i 24 godziny na dobę udostępniamy pomoc techniczno-serwisową. Pomoc skierowana jest zarówno do użytkowników naszych urządzeń, jak i do instalatorów oraz serwisantów. - TUTAJ więcej informacji.

Pozdrawiam!

Swego czasu (3 lata temu) miałem podobny do waszego problem ze znalezieniem kumatego instalatora w naszym rejonie.

Biłem się z myślami czy zlecić kosztowną jakby nie było instalację PC fachowcowi z Lubelszczyzny, czy też podjąć ryzyko i ściągnąć doświadczonego instalatora z drugiego końca kraju. Wybrałem drugą opcję, jak na razie nie żałuję wyboru..

Mam ten sam problem. Na razie robię we własnym zakresie styropian i podłogówkę . Zakupiłem pompę w hurtowni i za 1100 zł netto mam dostać autoryzowanego instalatora do spięcia i uruchomienia pompy. Z pomocą speca od hydrauliki i FM składam poszczególne klocki. Decyzję o PC Panasonic przyznam że podjąłem po lekturze forum Muratora i niechęci PGNiG na doprowadzenie gazu do działki. A jakie miny robią ludzie jak mówię czym będę grzał :eek:. U nas w okolicy dominuje grzanie węglem, trochę gazem a pompa to abstrakcja.

kogoś dobrego, kto zrobi gruntówkę w 2018 w mazowieckim poleci ktoś?

Witaj, w tym temacie chętnie się powtórzę: zapraszam do autoryzowanych partnerów firmy Viessmann z woj. mazowieckiego, a znajdziesz ich TUTAJ.

PS. Masz już wybrane urządzenie?

Jeśli się zastanawiasz, zapraszam po bezpłatną i niezobowiązującą wycenę systemu opartego na urządzeniach firmy Viessmann!

Jestem do dyspozycji!

Swego czasu (3 lata temu) miałem podobny do waszego problem ze znalezieniem kumatego instalatora w naszym rejonie.

Biłem się z myślami czy zlecić kosztowną jakby nie było instalację PC fachowcowi z Lubelszczyzny, czy też podjąć ryzyko i ściągnąć doświadczonego instalatora z drugiego końca kraju. Wybrałem drugą opcję, jak na razie nie żałuję wyboru..

Możesz podać namiary ?

Cześć, długo szukałem firmy w lubuskim i nie znalazłem - jak tylko mówiłem, że instalacje już położone to gonili mnie na drzewo :(

Na FM reklamuje się kilka firm, u mnie padło na moderowano, kontakt z wykonawcą po podpisaniu umowy i wpłaceniu zaliczki na bardzo dobrym poziomie, ekipa przyjechała w terminie, zapłaciłem tyle na ile się umówiliśmy a urządzenie działa (Dopiero 2 tygodnie), jedyne do czego mógłbym się przyczepić to ewentualnie estetyka wykonania w jednym czy dwóch miejscach, ale to szczegół, który da się poprawić przy minimalnym nakładzie czasu i pracy. Podsumowując - polecam!

Edytowane przez Tomaszs131
Reklama jest niezgodna z regulaminem Forum.