rustin 31.10.2017 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Witam.Czy możecie polecić jakąś firmę z Lubelszczyzny lub z kraju która bez problemu podjęła by się montażu pompy w tej części Polski? Oczywiście kogoś takiego co uczeszcza na forum i po jego montażu nie będę musiał ja uczęszczać, pytaniami dlaczego nie grzeje itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 31.10.2017 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Pisz do CNC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 31.10.2017 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 O jakiej pompie myślisz? Powietrznej czy gruntówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 31.10.2017 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Jeżeli już to powietrznej. Zastanawiam się nad nią jako alternatywa dla gazu ziemnego. Na początku miał być ekogroch ale ceny są jakieś chore za węgiel, jest jeszcze pellet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwilkolek 02.11.2017 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 To juz jest nas dwoch, ja tez szukam kogos kto by mi dostarczyl i zainstalowal Panasonica T-cap, woj lubelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 02.11.2017 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Jeżeli już to powietrznej. Zastanawiam się nad nią jako alternatywa dla gazu ziemnego. Na początku miał być ekogroch ale ceny są jakieś chore za węgiel, jest jeszcze pellet Witaj! Jeśli bierzesz pod uwagę produkty firmy Viessmann - rodzinę pomp ciepła Vitocal, to zapraszam do kontaktu z naszymi partnerami branżowymi rozlokowanymi na terenie całego kraju - tutaj znajdziesz ich adresy. W razie pytań, lub problemów kontaktem - zapraszam do kontaktu na forum. Pozostaję do dyspozycji i chętnie odpowiem na pytania. Przed wyborem polecam sprawdzić warunki gwaranci i serwisu - warto wiedzieć, że firma Viessmann zapewnia wszechstronną opiekę nad urządzeniami, począwszy od jego pierwszego uruchomienia, a skończywszy na przeglądach i czynnościach serwisowych. Przez cały czas do dyspozycji pozostają doradcy techniczno-serwisowi, doradcy 24-godzinnej Infolinii oraz sieć autoryzowanych Firm Serwisowych. Przez 365 dni w roku i 24 godziny na dobę udostępniamy pomoc techniczno-serwisową. Pomoc skierowana jest zarówno do użytkowników naszych urządzeń, jak i do instalatorów oraz serwisantów. - TUTAJ więcej informacji. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 02.11.2017 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Witam a czy są jacyś polecani na śląsku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 02.11.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Na śląsku jest kilku którzy mają spore doświadczenie , gorzej w małopolsce;-(GHS znany tutaj na forum, Bartłomiej Wysocki z Gliwic( byłem oglądać jego pracę klient mocno zadowolony z pompy jak i profesjonalizmu instalatora.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 02.11.2017 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 a jakaś strona www ? od Wysocki bo od GHS znalazłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej5101 02.11.2017 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Wejdź na https://www.panasonicproclub.com/PL_pl/ tam jest wykaz instalatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michalgosc 02.11.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 To juz jest nas dwoch, ja tez szukam kogos kto by mi dostarczyl i zainstalowal Panasonica T-cap, woj lubelskie. To już trzech może będzie taniej tylko ja w przyszłym roku pewnie czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartasp 03.11.2017 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Podpinam się pod temat. Szukam dobrego instalatora w kujawsko - pomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 05.11.2017 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Widocznie nie ma takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 05.11.2017 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Swego czasu (3 lata temu) miałem podobny do waszego problem ze znalezieniem kumatego instalatora w naszym rejonie.Biłem się z myślami czy zlecić kosztowną jakby nie było instalację PC fachowcowi z Lubelszczyzny, czy też podjąć ryzyko i ściągnąć doświadczonego instalatora z drugiego końca kraju. Wybrałem drugą opcję, jak na razie nie żałuję wyboru.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uve_solid 05.11.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Mam ten sam problem. Na razie robię we własnym zakresie styropian i podłogówkę . Zakupiłem pompę w hurtowni i za 1100 zł netto mam dostać autoryzowanego instalatora do spięcia i uruchomienia pompy. Z pomocą speca od hydrauliki i FM składam poszczególne klocki. Decyzję o PC Panasonic przyznam że podjąłem po lekturze forum Muratora i niechęci PGNiG na doprowadzenie gazu do działki. A jakie miny robią ludzie jak mówię czym będę grzał . U nas w okolicy dominuje grzanie węglem, trochę gazem a pompa to abstrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loot 07.11.2017 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 kogoś dobrego, kto zrobi gruntówkę w 2018 w mazowieckim poleci ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 07.11.2017 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 kogoś dobrego, kto zrobi gruntówkę w 2018 w mazowieckim poleci ktoś? Witaj, w tym temacie chętnie się powtórzę: zapraszam do autoryzowanych partnerów firmy Viessmann z woj. mazowieckiego, a znajdziesz ich TUTAJ. PS. Masz już wybrane urządzenie? Jeśli się zastanawiasz, zapraszam po bezpłatną i niezobowiązującą wycenę systemu opartego na urządzeniach firmy Viessmann! Jestem do dyspozycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 08.11.2017 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Swego czasu (3 lata temu) miałem podobny do waszego problem ze znalezieniem kumatego instalatora w naszym rejonie. Biłem się z myślami czy zlecić kosztowną jakby nie było instalację PC fachowcowi z Lubelszczyzny, czy też podjąć ryzyko i ściągnąć doświadczonego instalatora z drugiego końca kraju. Wybrałem drugą opcję, jak na razie nie żałuję wyboru.. Możesz podać namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.11.2017 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek z Żar 08.11.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 (edytowane) Cześć, długo szukałem firmy w lubuskim i nie znalazłem - jak tylko mówiłem, że instalacje już położone to gonili mnie na drzewo Na FM reklamuje się kilka firm, u mnie padło na moderowano, kontakt z wykonawcą po podpisaniu umowy i wpłaceniu zaliczki na bardzo dobrym poziomie, ekipa przyjechała w terminie, zapłaciłem tyle na ile się umówiliśmy a urządzenie działa (Dopiero 2 tygodnie), jedyne do czego mógłbym się przyczepić to ewentualnie estetyka wykonania w jednym czy dwóch miejscach, ale to szczegół, który da się poprawić przy minimalnym nakładzie czasu i pracy. Podsumowując - polecam! Edytowane 8 Listopada 2017 przez Tomaszs131 Reklama jest niezgodna z regulaminem Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts