Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polecani instalatorzy pomp ciepła

rustin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzę że w lubelskim jest duży problem z pompami

Problemów z pompami chyba nie ma ale żeby znaleźć instalatora który zrobi całą "kotłownie" juz jest trudniej, a takiego który może się pochwalić się chociaż kilkoma zadowolonymi klientami jeszcze nie znalazłem. Póki co czytam i przygotowuje dom pod pompe według zaleceń CNC.

• 2 weeks później...

Szczerze mówiąc meile z tamtąd traktuje jako spam, znajomi instalatorzy też bo oni tyle tego wysyłają że chyba nikt nie ma czasu się zagłębiać.

To nie jest złośliwa uwaga.

Posty nie związane z tematem wątku

"Polecani instalatorzy pompy ciepła"przeniosłem TUTAJ

ale dlaczego do tematu związanego z domami drewnianymi? :p

co do polecenia, polecam tylko tego którego znam - który u mnie robił i którego z czystym sumieniem mogę ::p

GHS z Rudy Śląskiej :p

Edytowane przez Tomaszs131
Korekta cytowanego linku.

ale dlaczego do tematu związanego z domami drewnianymi? :p

Witam

Decyzją "szeryfa" o przesunięciu krytycznych postów o pewnym wykonawcy do działu o domkach drewnianych budzi moje zdumienie i gniew.

Domyślam się, że "szeryf " idiotą nie jest; mam natomiast nieodparte wrażenie, że w taki sposób traktuje uczestników i obserwatorów dyskusji o ciemnych stronach jednego z uczestników dyskusji, - niezwykle aktywnego w dziale o PC, posługującego się przy tym płatnym profilem.

Nie wchodząc w szczegóły; jeśli przesunięcie części postów do działu o domkach drewnianych było oczywistą pomyłką moderatora, sugeruję ich przesunięcie do istniejącego już w tym dziale wątku

Instalatorzy pomp ciepła - TYCH FIRM LEPIEJ UNIKAĆ

- założonego zresztą przez nie kogo innego jak rzeczonego na wstępie wykonawcę.

Jeśli natomiast moderator uzna, że wszystko jest OK, to ja z kolei uznam, że .............

Pozdrawiam

Pratchawiec

Witam

Decyzją "szeryfa" o przesunięciu krytycznych postów o pewnym wykonawcy do działu o domkach drewnianych budzi moje zdumienie i gniew.

Domyślam się, że "szeryf " idiotą nie jest; mam natomiast nieodparte wrażenie, że w taki sposób traktuje uczestników i obserwatorów dyskusji o ciemnych stronach jednego z uczestników dyskusji, - niezwykle aktywnego w dziale o PC, posługującego się przy tym płatnym profilem.

Nie wchodząc w szczegóły; jeśli przesunięcie części postów do działu o domkach drewnianych było oczywistą pomyłką moderatora, sugeruję ich przesunięcie do istniejącego już w tym dziale wątku

Instalatorzy pomp ciepła - TYCH FIRM LEPIEJ UNIKAĆ

- założonego zresztą przez nie kogo innego jak rzeczonego na wstępie wykonawcę.

Jeśli natomiast moderator uzna, że wszystko jest OK, to ja z kolei uznam, że .............

Pozdrawiam

Pratchawiec

Może Panu moderatorowi zależało aby rzeczywiście posty związane były z tematem. Jakby nie patrzeć temat to "Polecani instalatorzy...". W pewnym momencie rzeczony instalator z płatnym profilem przestał być polecany, a wręcz odradzany innym. Widzę tu rzeczywiście brak związku z tematem. Szkoda, ale być może płatny profil chroni przed negatywnymi opiniami. Ciekawe czy wątek o instalatorze rozwinie się dalej w dziale domków drewnianych.

• 1 year później...
Witam, poszukuje instalatora podlogowki oraz powietrznej pompy ciepla w woj. Łodzkim. Czy mozecue kogos polecic?

Witam, TUTAJ masz listę firm z Łodzi i okolic.

Przy okazji, zobacz co oferują nasi partnerzy:

Bezpłatne, niezobowiązujące i indywidualne doradztwo, również u klienta.

Określenie zapotrzebowania na ciepło i ciepłą wodę użytkową w gospodarstwie domowym/nieruchomości klienta.

Konkretne zalecenie, który nośnik energii – olej, gaz, energia słoneczna, drewno, ciepło z powietrza i gruntu – najlepiej odpowiada potrzebom i możliwościom budynku, zarówno nowego, jak i modernizowanego.

Informacje o możliwości połączenia różnych nośników energii w celu osiągnięcia maksymalnych oszczędności.

Kontrola komina w porozumieniu z kominiarzem pod kątem przystosowania do nowego kotła grzewczego oraz spełnienia wymogów ustawowych.

Poglądowa kalkulacja oszczędności na kosztach ogrzewania dzięki modernizacji.

Informacje dotyczące publicznego dofinansowania na zakup i montaż urządzeń grzewczych oraz wsparcie na etapie składania wniosków.

Kalkulacja okresu zwrotu nakładów inwestycyjnych poniesionych na nową instalację grzewczą.

Jeśli będzie problem z kontaktem - pisz :)

• 6 months później...
Cześć,

Poleciłby ktoś instalatora pompy ciepła w województwie kujawsko-pomorskim, okolice Brodnicy?

Pozdrawiam

Zapraszam do skorzystania z linka do naszej sieci sprzedaży: https://www.viessmann.com.pl/ss/ss.php

Na podanej stronie znajdziesz nie tylko najbliższy salon firmowy, ale także nasze firmy partnerskie w Twojej okolicy. Wystarczy podać adres lub kod pocztowy i od razu znajdziesz najbliższego instalatora.

Pozdrawiam

• 8 months później...
Drodzy użytkownicy pomp ciepła, czy możecie polecić mi jakiegoś sprawdzonego i kumatego instalatora panasonica? Na razie biorę pod uwagę Budotom i CNC pompy ciepła ale odległość odpowiednio 450km i 300km trochę mnie niepokoi w razie awarii pompy. Nie chciałbym w zimę czekać tydzień na serwis.

• 3 years później...
Drodzy użytkownicy pomp ciepła, czy możecie polecić mi jakiegoś sprawdzonego i kumatego instalatora panasonica? Na razie biorę pod uwagę Budotom i CNC pompy ciepła ale odległość odpowiednio 450km i 300km trochę mnie niepokoi w razie awarii pompy. Nie chciałbym w zimę czekać tydzień na serwis.

Co wybrałeś?

Mam dokładnie taką samą rozterkę.