gracjan 18.09.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 otrzymalem od PINB decyzje w ktorej polecil mi wykonanie ekspertyz : technicznej imykologicznej moze ktos sie orientuje kto to moze wykonac i ile to moze kosztowac w przyblizeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.09.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Ekspertryza techniczna najlepiej przez Rzeczoznawce - listsa dostepna w Izbie Inzynierow Budownictwa z Twojego rejonu. Ekspertyza mykologiczna albo tez u niego (jesli sie zna). Koszt - roznie. Nawet pare tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eksperci 30.08.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 stopnia skomplikowania , odpowiedzialności , samego obiektu. Jeśli znalazłeś kogoś, kto Ci zrobił dobrą ekspertyzę, daj tu znać. Szukam ludzi do mojego zespołu wykonującego takie opracowania w różnych częściach Polski. Kaśka - Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eksperci 16.12.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) stopnia skomplikowania , odpowiedzialności , samego obiektu. Jeśli znalazłeś kogoś, kto Ci zrobił dobrą ekspertyzę, daj tu znać. Szukam ludzi do mojego zespołu wykonującego takie opracowania w różnych częściach Polski. Kaśka - Lublin W razie tego typu potrzeb czy zapytań - zapraszam, postaram się pomóc Edytowane 16 Grudnia 2010 przez eksperci umieszono link do strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts