pagu 01.11.2017 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Witam poszukuję polecanych instalatorów Daikin Altherma woj łódzkie - może ktoś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 01.11.2017 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Moja firma, może Ci pomóc z Daikinem ale jesteśmy ze Starogardu Gdańskiego 2h od łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerad85 01.11.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Nie lepiej coś tańszego zamontować? Czytałeś temat pomp Daikina?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 02.11.2017 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 (edytowane) Nie czytałem a co jest nie tak z daikinem ? czytałem raczej pochlebne opinie . Edytowane 2 Listopada 2017 przez pagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerad85 02.11.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Mi bardziej chodzi o to, że wyższa cena się nigdy nie zwróci. Co dostajesz w zamian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 03.11.2017 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Moja firma, może Ci pomóc z Daikinem ale jesteśmy ze Starogardu Gdańskiego 2h od łodzi. CNC 2 h to chyba nie problem jednak z tego co się dowiaduję problemem jest to że Uruchomienia musi dokonać firma z autoryzacją Daikina inaczej problem z gwarancją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 03.11.2017 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 CNC 2 h to chyba nie problem jednak z tego co się dowiaduję problemem jest to że Uruchomienia musi dokonać firma z autoryzacją Daikina inaczej problem z gwarancją . Po naszym montażu przyjeżdża jeszcze firma lokalna która będzie roić przeglądy i serwis. Ale to my już z nimi załatwiamy, Instalatora możesz sobie wybrać dowolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts