Baha.za 01.11.2017 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Przede wszystkim chciałam się przywitać No i również prosić o radę. Jestem w trakcie kupowania mieszkania w kaminicy na poddaszu. Mieszkanie ma 80m2 i wszytko juz mamy mniej wiecej przemyslane, ale co do ogrzewania nie możemy dojść do porozumienia. Gaz odpada, zostaje ogrzewanie elektryczne i koza w salonie do ewentualnego dogrzania i tak "dekoracyjnie". Pierwsza myśl to były piece akumulacyjne, ale czy to dobry wybór? Może jest jakaś lepsza alternatywa? Będę wdzięczna za każda radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 01.11.2017 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Pompa ciepła i podłogówka lub klimakonwektory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 02.11.2017 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Witam, ja również jak przedmówca zwróciłbym uwagę na pompę ciepła powietrze woda - tania, cicha, wygodna, bezobsługowa i ekonomiczna w użytkowaniu. Polecałbym jednak kontakt ze specjalistą, który oglądnie mieszkanie i oceni ewentualne warunki i możliwości do montażu - zachęcam do kontaktu z partnerami branzowymi firmy Viessmann, którzy chętnie i bez zobowiązań przyjadą i doradzą w kwestii doboru systemu grzewczego i nie tylko - zobacz co jeszcze mogą Ci zaoferować - TUTAJ. W razie pytań i wątpliwości pozostaję do dyspozycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek21 02.11.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 czemu nie gaz ? jak nie gaz to moim zdaniem pellet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 03.11.2017 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 czemu nie gaz ? jak nie gaz to moim zdaniem pellet Mieszkanie na poddaszu kamienicy i proponujesz pellet? To chyba nie jest zbyt komfortowe rozwiązanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek21 03.11.2017 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 na pewno lepsze niż węgiel' drewno sypiesz raz na tydzień i pa..nie każda kamienica ma 5 pięter moja ma 2 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 06.11.2017 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 na pewno lepsze niż węgiel' drewno sypiesz raz na tydzień i pa.. nie każda kamienica ma 5 pięter moja ma 2 ... Wszystko rozumiem, ale przyznasz, że jednak trzeba myslec o tym paliwie, kocioł zajmuje dość dużo miejsca, może nie wyglądać to zbyt atrakcyjnie.... Są wygodniejsze sposoby na ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.ch 07.11.2017 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 witajcie, gazu nie polecam, sam używałem piecyka naftowego... to, że czuć woń gazu to tam jeszcze, ale dodatkowo strasznie brała mi wilgoć w mieszkaniu przez gaz. Od dwóch lat używam grzejnika atlantic https://wentsystem.com/pl/grzejnik-elektryczny-atlantic-f-117-fp-o-mocy-2500-w-z-termostatem-elektronicznym-model-bez-wtyczki.html , jest tani i wbrew pozorom mało zużywa prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts