dires 18.09.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Witam. Piszę pracę dyplomową o impregnacji drewna. Chętnie nawiążę kontakt z jakąś firmą lub ludźmi, którzy mogliby mi w jakiś sposób pomóc Zależy mi bardzo też na materiałach o impregnacji drewna, oraz na wzorniku kolorów impregnatów. Czy wie ktoś gdzie można by coś takiego dostać? Będę wdzięczny za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
technik 24.09.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Impregnacja to bardzo obszerny temat Możesz napisać o metodach impregnacji, impregnatach itd. Faktycznie wzornik kolorów by się przydał na pracę dyplomową, być może jakaś firma ci to załatwi bo dzięki temu będzie miała reklamę w szkole w której się uczysz, bo podejrzewam że będzie to w postaci gabloty która wisi na korytarzu lub w sali lekcyjnej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dires 24.09.2004 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Dzięki za radę, wiem że czeka mnie ciężka praca. Każda pomoc i wskazówka jest dla mnie ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
technik 03.10.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 hmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mej-t 17.06.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, dzisiaj zacząłem czyścić meble kuchenne. Drewno uzyskało niemalże biały kolor i chciałbym taki zachować. Po próbnym pokryciu drewna produktem "drewnochron" zmieniło ono na powrót swój kolor na miodowy, którego właśnie się pozbyłem. Czy jest jakiś środek do impregnacji drewna, po którym wow drewno nie ciemnieje? Zależy mi aby deska była dalej jasna jak po szlifowaniu. Zastanawiam się nad bejcą bądź olejem białym ale ten drugi jest nieco drogi. Zależy mi również, aby drewno pozostało matowe. Czekam z niecierpliwością na Waszą pomoc bo remont w trakcie;D Edytowane 17 Czerwca 2012 przez mej-t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts