pagu 02.11.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 (edytowane) Zastanawiałem się nad założeniem dziennika swojej budowy którą rozpocząłem jakiś czas temu i byłem przekonany że tego nie zrobię jednak czytając inne dzienniki zauważyłem że dużo cennych rad od tych co już zbudowali pomaga w budowie i oto jestem Witam chciałbym przedstawić budowę swojej nowoczesnej stodoły Na początek działka komentarze w tym dzienniku Edytowane 2 Listopada 2017 przez pagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 02.11.2017 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Witam się w dzienniku i życzę powodzenia w budowie. Chyba pierwsza jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 03.11.2017 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Dzięki powodzenie i cierpliwość potrzebna wiem to bo budowa rozpoczęta jakiś czas temu tylko czasu brakowało ale Winter is Coming więc ... Działka kupiona bardzo dawno czekała na swój czas , dzieci dorastają duży dom zaczyna ciążyć więc decyzja podjęta i budowa ruszyła domek jak myślę w sam raz według takiego oto projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 04.11.2017 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 W czasie oczekiwania na pozwolenie na budowę zabraliśmy się za porządkowanie części działki na której nie będzie trwała budowa , w między czasie dojechała kostka granitowa do oddzielenia trawy oraz łupek granitowy do gabionów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 04.11.2017 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 A jeśli robimy i porządkujemy działkę to trzeba grodzić bo las tuż tuż i dziki podchodzą , firma od ogrodzeń z polecenia cena dobra jakość jeszcze lepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 04.11.2017 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Piękna działka. Jak duża jest ta działka ? Ogrodzenie zapowiada się super. Kiedy ruszacie z budową ? Co za projekt domu wybraliście ? Gotowiec czy indywidualny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonek 04.11.2017 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Witam się, będę zaglądać i kibicować. Lubię nowoczesne stodoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 05.11.2017 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) kaszpir007 Działka w sumie ma ok 4000m , jednak dla siebie zostawiliśmy 2500m , a 1500 wygrodzony jako bufor przed ulicą może kiedyś do sprzedania . Ogrodzenie rzeczywiście prezentuje się super gabiony robione samemu . Budowa rozpoczęta jakiś czas temu jednak brak czasu na prowadzenie dziennika wcześniej . Dom według indywidualnego projektu wzorowany na takiej stodole . anemonek dzięki Edytowane 5 Listopada 2017 przez pagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 05.11.2017 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Działka przed budową a właściwie jej znaczna część wyglądała już tak . Zrobiłem część nawadniania dokładnie 3 sekcje i wybudowałem miejsce do miłego spędzania czasu - sami oceńcie Rozłożona siatka na krety , 3 sekcje nawadniania do podłączenia w przyszłości . Edytowane 6 Listopada 2017 przez pagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 05.11.2017 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Ładne miejsce do spędzania czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonek 05.11.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Inspirowaliście się projektem pracowni Domy z Wizją Ich budynki zdecydowanie mają to "coś", wyróżniają się na tle innych i wzbudzają zachwyt między innymi u mnie. Tym bardziej będę często zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the_anonim 05.11.2017 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Zapowiada się kolejny bardzo fajny dziennik, będę zaglądał. O tym że obłędne ogrodzenie już nie będę pisał mam słabość do gabionów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 06.11.2017 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) the_anonim dzięki Twoja stodoła wypasiona muszę przysiąść do dziennika Trochę info o projekcie - ma być maksymalnie energooszczędny na ile się da , zawsze zazdrościłem wpisów zużycia energii do CO na poziomie 1600 - 2000 zł za sezon a takich na forum nie brakuje . Na początku oczywiście dylematy z czego ? i na czym ? miała być płyta jednak trochę wystraszyłem się kosztów oraz jakości wykonania - teraz mogę powiedzieć że to był błąd . Długo rozważałem też ceramika czy BK , padło na BK z Termobetu i tutaj jestem bardzo zadowolony . Działka ogarnięta można zaczynać budowę Edytowane 6 Listopada 2017 przez pagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 06.11.2017 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Inspirowaliście się projektem pracowni Domy z Wizją Ich budynki zdecydowanie mają to "coś", wyróżniają się na tle innych i wzbudzają zachwyt między innymi u mnie. Tym bardziej będę często zaglądać! Tak ich projekty są super ten którym się inspirowaliśmy został skrócony tak aby mógł się zmieścić razem z podjazdem do garażu na działce szerokości 30m , zresztą taki duży nie był nam ptrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 08.11.2017 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Nadszedł sądny dzień ruszamy z budową - zdjęcie humusu Kopanie ław - koparkowy świetny fachowiec Zbrojenia Zbrojenia pod słupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 08.11.2017 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 (edytowane) Zalewanie ław beton B-25 Dodatkowo skończone ogrodzenie , zamontowana brama malowana proszkowo wygląda świetnie Oraz skończony gabion na kosze Edytowane 8 Listopada 2017 przez pagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 09.11.2017 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Tydzień po wylaniu przyjechała koparka żeby wybrać ziemie do poziomu ław Następnie malowanie dysperbitem i wyciąganie poziomu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 09.11.2017 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Pogoda dopisywała więc prace szły bardzo sprawnie Po kolejnym tygodniu tak aby bloczki dobrze związały zasypaliśmy wszystko piachem i zagęściliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 13.11.2017 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Dojechał Termobet cena wyjątkowo atrakcyjna bo kupowane zimą Ruszamy z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 13.11.2017 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Witam się w dzienniku i dodaję do obserwowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts