nadrion 03.11.2017 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Witam, Około 2 tygodni temu zamontowane zostały drzwi przesuwne, HST Premium od Oknoplastu. W prawym dolnym rogu przy stałym szkleniu widoczne jest uszczelnienie, nie jest ono niczym zabezpieczone, jest to kawałek około 3cm długości "gąbki". Proszę o informację co w takim przypadku mamy z tym zrobić ? Naszym zdaniem próg lub element progu został źle przycięty lub źle zamontowany bo widoczne uszczelnienie powinno być pod progiem. "Gąbka" po 3 sprzątaniach ma widoczne uszkodzenia, zbiera tylko brud i wodę :/ Pozdrawiam: Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.11.2017 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Witam, Około 2 tygodni temu zamontowane zostały drzwi przesuwne, HST Premium od Oknoplastu. W prawym dolnym rogu przy stałym szkleniu widoczne jest uszczelnienie, nie jest ono niczym zabezpieczone, jest to kawałek około 3cm długości "gąbki". Proszę o informację co w takim przypadku mamy z tym zrobić ? Naszym zdaniem próg lub element progu został źle przycięty lub źle zamontowany bo widoczne uszczelnienie powinno być pod progiem. "Gąbka" po 3 sprzątaniach ma widoczne uszkodzenia, zbiera tylko brud i wodę :/ Pozdrawiam: Łukasz W moim HS-ie z Oknoplastu mam coś podobnego z tym, że jest to dość twarde tworzywo sztuczne. Widocznie musi spełniać jakąś rolę skoro jest i u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadrion 03.11.2017 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 W moim HS-ie z Oknoplastu mam coś podobnego z tym, że jest to dość twarde tworzywo sztuczne. Widocznie musi spełniać jakąś rolę skoro jest i u mnie. Czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcie dla porównania ? U nas jest to miękkie i pod okno można normalnie palec włożyć :/ no i po paru przetarciach widać że to długo nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zero2 16.04.2018 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Mam to samo, zgłaszałem nawet jako błąd wykonania bo tak wyglądało jak źle docięty profil. Dowiedziałem się, że niestety nie mam racji (nawet schematy widziałem) i jest to jakiś otwór technologiczny W moim przypadku "dowcipnisie" z Oknoplastu polecili zakleić to jakąś gąbką... Zauważcie, że nie znajdziecie tego w żadnym folderze prezentującym HST w wersji premium. Dowiedziałem się też, że byłem pierwszym klientem który zakupił ten model w jednym z salonów i po moich uwagach każdemu klientowi pokazują zdjęcia. Jakbym wiedział wcześniej pewnie i tak bym zamówił, ale jakiś taki zniesmaczony jestem teraz. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez zero2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka.045 18.09.2018 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2018 Witam nigdy okna z oknoplastu koncept to bubel , nie działa w tej firmie gwarancja , sprzedają okna z wgniotkami w srodku i odpisuja ze wszystko ok tak ma wyglądac w wyglądaja gorzej niz stare ona , wgniotki po 5 mm a oni nie uwzględniaja gwarancji , takie w gniotki sa w srodku ina dodatek na środku szyb , nie polecam tej firmy gwajancji nie ma to kłamstwo co pisza że gwarancja jest bubel wygladaja te okna jak by były popękane szyby nie polecam , mam do wglądy fakture zakupu żeby nie byc gołosownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts