Justyna1431 04.11.2017 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Czy ktoś może posiada systemy Rejs w swojej kuchni, stolarz u którego będziemy zamawiać meble do kuchni twierdzi,że są niezawodne i porównywalne do Bluma. Czy ktoś może uzytkuje je i może coś więcej na ten temat powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna1431 14.11.2017 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 I co nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 15.11.2017 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Mam od 7-dmiu lat ich cargo, od tego chyba zresztą zaczynali. Działa bez problemu, ma ciche domykanie i spowialniacz. Niestety nie wypowiem się o szufladach, gdy robiłem swoją kuchnię ich systemów nie było jeszcze na rynku. Tak swoją drogą szkoda że nie wiedziałem że "weszli" w szuflady, ostatnio robiłem szafkę rtv i kupiłem bluma a chętnie przetestował bym ich rozwiązanie, ceny mają bardzo dobre. Przy kolejnym meblu tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts