brtm11 05.11.2017 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Witam, Moje pytanie brzmi: Czy mogę zaimpregnować woskiem twardym olejnym OSMO podłogę drewnianą Venifloor (zastosowaną pod ogrzewanie pogłogowe)? Czy nie straci właściwości grzewczych? Edytowane 11 Listopada 2017 przez brtm11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 05.11.2017 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Witam, Moje pytanie brzmi: Czy mogę zaimpregnować woskiem twardym olejnym OSMO podłogę drewnianą Venifloor (zastosowaną pod ogrzewanie pogłogowe?) Czy nie straci właściwości grzewczych ? Na pewno nie straci, wręcz przeciwnie może minimalnie zyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brtm11 05.11.2017 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Na pewno nie straci, wręcz przeciwnie może minimalnie zyskać. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts