maksell 06.11.2017 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Witajcie, Kupiłem małe mieszkanko 37m2 w starszej kamienicy ale po całkowitym remoncie (elewacja, nowe okna, drzwi itp), moje mieszkanie jest obecnie w stanie "zero" czyli ściane skute do cegły itd Wziąłem kominiarza bo chciałem wstawić malutki piec CO w piwnicy ale piwnica jest za mała, mieszkanie też więc doradził piec gazowy dwufunkcyjny z zamkniętą komora spalania tylko musze kupić piec i wkład kominowy. Jaki piec moge kupić optymalny do takiego mieszkania? I jaki wkład kominowy musze kupić do pieca wufunkcyjnego z zamkniętą komorą spalania? Bardzo bym prosił o np linki do strony producenta czy allego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 06.11.2017 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 https://www.elektroda.pl/rtvforum/forum107.html zapytaj tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaju 17.11.2017 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Witam po pierwsze musisz zlecić PT instalacji gazu 2- producent w zależności od długości komina i kolan dokładnie wskazuje jaka średnica czy 60mm lub 80mmpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 18.11.2017 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Jak instalator dobierze PIEC to będziesz wiedział jaki system spalinowo powietrzny [ nazywasz to komin ] zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts