JacekS 19.09.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 witam zacząłem budowe w okolicach Sandomierza preglądałem forum i jakos nie mogłem znaleść ludzi którzy budowali w tych okolicach. Czy istnieje na forum już grupa świętokrzyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 20.09.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Istnieje chyba coś takiego jak Kielce i okolice, ale jakaś dziwna cisza w tym Temacie . Ja też świętokrzyskie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 20.09.2004 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witam jakos smutno w tym naszym wojewodztwie chyba ludzi z budowy w pole i odwrotnie nie maja czasu na siedzenie przy kompie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 21.09.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Może uganiają się za czarownicami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 22.09.2004 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 nie myslę zastanawiam się czy akurat w naszum regionie ludziki budujacy to cos to tylko grupa wielozawodowców nie mająca już czasu na doze wiadomosci ze świata jakim jest komputer albo może go nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 18.12.2004 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 O! Znalazłam jakąś Grupę Świętokrzyską! No to cięszę się, cieszę...Ja na forum bywam od 2002, ale na zawiązanie się kworum nie liczyłam. Może pociągniemy jednak jakoś ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 19.12.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Witaj GRUPO ŚWIĘTOKRZYSKA!!!Na forum zagłądam od marca2004 roku i nie byłem świadomy istnienia grupy.Jak się cieszę że jednak zaistnieliśmy.Zawsze to razniej się poczuć,że "ziomkowie" też tu bywają.Słuchajcie trzymajmy się razem,wątek nie może upaść.Jak dobrze pójdzie to może też ruszymy na wiosnę,5km pod Kielcami,praktycznie to już miasto.Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 19.12.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Acha! ARA też wysyła posty z pod Łysicy. Ara przyłącz się do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 23.12.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Cześć grupo!!! Zokazji zbliżających się ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA chciałem złożyć życzenia: ,,By wam wszystko pasowało , by kłopotów było mało byście zawsze byli zdrowi,by problemy były z głowy by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie." Pozdrawiam ,odzywajcie się!!! Antek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bexy 30.12.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witajcie.Miło pogadać z krajanami. Pisze z Sandomierza i mam nadzieję postawić ten swój wymarzony domek właśnie w sandomierzu. Sandomierzanie łaczcie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola01 31.12.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witajcie. Miło Was tu spotkać. Ja jestem z Sandomierza. Swój wymarzony domek zamierzam budować na wiosnę. Narazie jestem na etapie załatwienia pozwolenia i kupowania materiałów. Mam nadzieję że na forum pomożecie mi w rozwiązywaniu problemów budowlanych. Na tych sprawach niestety się wogóle nie znam. Pozdrawiam Was i życzę Wam szczęścia w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola01 31.12.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witajcie. Miło Was tu spotkać. Ja jestem z Sandomierza. Swój wymarzony domek zamierzam budować na wiosnę. Narazie jestem na etapie załatwienia pozwolenia i kupowania materiałów. Mam nadzieję że na forum pomożecie mi w rozwiązywaniu problemów budowlanych. Na tych sprawach niestety się wogóle nie znam. Pozdrawiam Was i życzę Wam szczęścia w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bexy 02.01.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witaj Marolka. Może będziemy wymieniać doswiadczenia. Wprawdzie mam ich na razie niewiele, ale może. Z racji sasiedztwa możemy też odwiedzaćd nasze budowy. My na razie mamy wszyskie papiery. W lecie musimy postawic fundamenty, napisz jaki masz projekt i w której okolicy miasta bedziesz budować.pozdrawiam i czkam na odpowiedź.pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola01 02.01.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witaj Bexy Mój dom będzie znajdował się 1 km od Sandomierza, przy trasie do Dwikóz. Ja wybrałam projekt z MTM Stylu "Bolero":) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 02.01.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witam , mnie też wywiewa w Świętokrzyskie, pod piękny lasek, błękitne niebo...... i latające nad głową samoloty Pozdrowienia dla wszystkich KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bexy 02.01.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Mariolka wysłałem Ci prywatną wiadomosć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bexy 02.01.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Zerknąłem na twój projekt bardzo ładny, choć spory prawie 200 m. Ale podoba mi się zgrabny. mój ma podobny układ i liczbę pomieszczeń jest mniejszy 140 m. ( z garażem 160). zobacz go i napisz czy Ci sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 03.01.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Witam nowych krajan ,bardzo mi miło,że się odzywacie. Prosimy o więcej chętnych. Pozdrawiam . Antek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bexy 03.01.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 No to Mariolka nie wiem czemu nie dotarła do Ciebie wiadomość. Pisałem Ci,że być może będziemy sąsiadami bo ja emigruję w tym samym kierunku, około 1 km od Sandomierza, choć w granicach miasta. Nasz projekt to ADROMEDA z Domusa (napisz czy Ci sie podoba). Wiesz co a może my w ogóle teraz jesteśmy sąsiadmi , napisz gdzie mieszkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bexy 13.01.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Grupa świętokrzyska umiera. Ratujmy ją-Ludzie.Wiosna idzie a właściwie juz jest, czas się zabierać za budowanie a wy śpicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts