katarzyna kulpinska 15.11.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Dokladnie tak jak mowisz. Ciekawi mnie tylko "na oko" koszt takiego przedsiewziecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 15.11.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Raczej jak za normalny syste alarmowy. Z tego co się orientuję jest to przedsięwzięcie rzędu 3500zł.lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 16.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Raczej jak za normalny syste alarmowy. Z tego co się orientuję jest to przedsięwzięcie rzędu 3500zł.lub więcej. Rocznie, jednorazowo, czy miesiecznie? Taka jakas zielona jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 16.11.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Stander masz piękny dom!!!!!kto ci taką piekną podbitke zrobił, daj namiary.... na privjejku gdzie on stoi Kasiu gdzie się budujesz??? może na zgode piwo za nasze domy.... Witam grupębuduję się pod Sandomierzem w Milczanach, jestem z Tarnobrzega, ale jestem stary parasol za wisły, czyli wieśniak spod Sandomierza, witam i jak można przyłączam się do grupy i mam nadzieję że tu głównie rozmowy o budowaniu są. Mam dom w stanie surowym, przykryty dachówką, z silikatów zbudowanych. Obecnie myślę gdzie kupić podbitkę, gdzie kominki u nas sprzedają dobre, i na woopsne okna, i zastanawiam się co następne, elektryk, co, wylewki??? anpi jak chcesz dam ci namiary do mojego murarza, strop zrobił dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 16.11.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Piekne miasto Sandomierz Do grupy zapraszamy serdecznie - my tu tylko o budowaniu Właśnie by się przydało trochę ploteczek to by się wątek uaktywnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 16.11.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam Nowoprzybylego Gregmene!Patrz pan jaki ten swiat maly. zabezpieczasz jakos budowe na okres zimy czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 16.11.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Raczej jak za normalny syste alarmowy. Z tego co się orientuję jest to przedsięwzięcie rzędu 3500zł.lub więcej. Rocznie, jednorazowo, czy miesiecznie? Taka jakas zielona jezdem Mówię o opłacie za system alarmowy. Monitoring to coś o. 150-200zł./ miesiąc, ale dużo zależy od warunków lokalnych no i konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 17.11.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 KAtarzyno mialem robić okna na zime ale sobie to wybilem z głowy dalem konstrukcje z desek plus folia folia, czy wytrzyma nie wiem2 okna zalepione cegłami które leżały w domu co do plotek, podobno nasz wspaniały ex poseł Sandomierski... Jaskiernia szuka dobrej pracy...... cholera moglem go na budowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 17.11.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Raczej jak za normalny syste alarmowy. Z tego co się orientuję jest to przedsięwzięcie rzędu 3500zł.lub więcej. Rocznie, jednorazowo, czy miesiecznie? Taka jakas zielona jezdem Mówię o opłacie za system alarmowy. Monitoring to coś o. 150-200zł./ miesiąc, ale dużo zależy od warunków lokalnych no i konkurencji Dzieki czlowieku! Wreszcie widze swiatelko w tunelu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 17.11.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 KAtarzyno mialem robić okna na zime ale sobie to wybilem z głowy dalem konstrukcje z desek plus folia folia, czy wytrzyma nie wiem 2 okna zalepione cegłami które leżały w domu co do plotek, podobno nasz wspaniały ex poseł Sandomierski... Jaskiernia szuka dobrej pracy...... cholera moglem go na budowe.... OK. A nie zabezpieczasz jakimis alarmami cy cus? Ja mam fobie, ze mi sie jakies gowniarze wlamia dla zabawy i poniszcza. Moze przesadzam? Co do poslow to sie nie orientuje, ale jak dobry fachowiec i cena przystepna to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 17.11.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 myślę że najlepszym zabezpieczeniem są dobrzy sąsiedzi, mój dom jest otoczony domami rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 17.11.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 myślę że najlepszym zabezpieczeniem są dobrzy sąsiedzi, mój dom jest otoczony domami rodziny Fuksiarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 17.11.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Do Katarzyny!Witam! Ja tez mam fobie na punkcie bezpieczenstwa....a poniewaz budowa jest daleko od miejsca w ktorym mieszkamy to przed wyjazdem zabezpiczyłam surowy stan domu roletami antywłamaniowymi i alarmem (nie podłaczonym pod agencje ochrony ale z przekaznikiem na telefon zaufanych ,ktorzy moga sprawdzic co sie dzieje).Po prostu nie chce byc mądrym Polakiem po szkodzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 17.11.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Dzieki! Tez myslalam o roletach szczerze mowiac. Dobrze wiedziec, ze nie ja jedna mam pietra Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 21.11.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 innym rozwiązaniem jest ubezpieczenie budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 24.11.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Moze...tylko ja chce byc madra przed szkoda a nie po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 24.11.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 KAsiu ale i tak jest możliwe że firma ochroniarska nei zdąży na czas, albo akurat będzie miała 3 wezwania.... albo złapią kapcia i... Cie okradną..... zresztą choćby nie wiem jak zabezpieczał... kradzież zawsze możiwa.... ubezpieczenie zmniejsza jej dotkliwość... ale pewnie i tak firma ubezpieczeniowa nas oszuka i nie wypłaci odszkodowania... a miałem takich spraw wiele... koło się zamyka.... ale jak najbardziej trzeba utrudniać... nawet można za 30 zł kupić atrape kamery!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 28.11.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Eeeeh, az taka pesymistka nie jestem Ale powaznie mysle o alarmie i firmie ochroniarskiej na poczatek. Dzieki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 28.11.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam całą grupę świętokrzyską i zasilam szeregi-jakaś maluczka ta grupka?! Budujemy domek w uzdrowisku. Charakterem nawet zbliżony do domu Standera.Jeśli mój starszy synek zechce nauczyć mnie wklejać zdjecia to byc może sie pochwalę. Pozdrawiam i życzę radosnego budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 28.11.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Aszka witamy! gdzies bylo pare razy ana forum o wklejaniu, ja jeszcze nie opanowalam, ale tez za bardzo nie mam co wklejac - czekam az zaczne remont Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts