frupper 20.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam Moja budowa znajduje się w Busku, jestem na etapie stanu surowego zamkniętego, obecnie poszukuję kogoś kto wykonuje tynki gipsowe, wapienne maszynowo, jeżeli ktoś ma jakiekolwiek informacje prosze o nie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 20.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ja też tak chcę! Ale niestety muszę jeszcze długo czekać. Nawet się nie obejrzysz... Ten czas tak pędzi. Wczoraj minęło pięć miesięcy od przeprowadzki. Niewiarygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 21.03.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 No i znowu spadamy. Miała przyjść wiosenka, a tu zimno. Ptakom to nie przeszkadza. Od rana słychać pogwizdywania, poświstywania, kląskanie, dzwonienie, trele, i co tylko chcesz... Dom już wybudowałam i zamieszkałam, to teraz wieszam budki na drzewach za domem. Już są o nie bitwy. A u nas jest otoczenie typowo wiejskie,więc razem z ptaszkami rażno rajduja muchy Trzeba będzie zamówic siatki w okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 22.03.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam po dluzszej przerwie spowodowanej glownie przez nianczenie nowoprzybylego przychowku. Drobne pytanko: czy ktos z Was ma nieocieplony dom a grzeje gazem? Jestem ciekawa, bo mi kosmiczne rachunki do placenia przychodza. Ile placicie pi razy oko? Ja juz podejrzewam trzasniety licznik. (wiemm, ze nieocieplony ale oszczedzamy jak mozemy....). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 24.03.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 No i co? Nikogo w eterze czy kable od netu pozrywalo (ale wieje nie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 25.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 KATARZYNO !!!piękna nowina - gratuluję !!! trzymajcie się zdrowo i wiosennie, a piec to juz wyłączcie, bo ciepełko idzie. A dzidzia to jakiej płci ?Pozdrawiam.Ja też ogrzewam gazem, ale dom ocieplony(styropian 12cm).Najwyższy rachunek wynosił podczas tej zimy prawie 500 zł.(bez oszczedzania, ale wysoka tem.na piecu ustawiana dopiero po pracy czyli około 16-tej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ballah 05.04.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam tubylców. Jeszcze nie buduję (czekam na rozwój spraw formalno-prawno-gruntowo-przetargowo-pieniężnych), ale jak nie w tym miejscu to w innym - chcę zacząć pod koniec tego roku. Mam nadzieję, że do tego czasu atmosfera na rynku budowlanym nieco ostygnie . I rąk do pracy przybędzie, szczególnie, że w Anglii już tak różowo nie jest. Ale szwagier co miał pomagać siedzi teraz we Francji i sobie chwali, niestety (jak dla mnie ) Na razie czytam, czytam... i włos na łysej głowie się mi jeży Pozdrawiam wszystkie scyzoryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 11.04.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A wybieracie się na Targi Dom i Ogród w najblizszy weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamba luna 11.04.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 dobrze wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 12.04.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam wszystkich "starych" i "nowych", dawno tu nie zaglądałem Małgonia, my się wybieramy obowiązkowo, byliśmy w minionym roku, było nędznie ale jesteśmy pełni nadzieji w tym roku, zobaczymy czy słusznie Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 12.04.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 mam nadzieję, że słusznie! my tam bedziemy w charakterze wystawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 13.04.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Małgonia a można wiedzieć z czym się będziecię eksponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 18.04.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Byłam na targach dopiero w niedzielę. Miałam wrażenie, że brakowało tych konkretnych materiałów. Ale to chyba zrozumiałe, bo po co mają się firmy wystawiać, skoro wszystko im schodzi na pniu. Rozbrajający był pan z Bruk-Betu (ten sam, co rok temu). Nie warto o nic pytać, bo wie tyle, co opisane w folderze, a może nawet mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorka12 18.04.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Czy wiecie, gdzie maja jeszcze Porotherm 30? A moze ktos ma do odsprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 22.04.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Sądząc po kilometrowych kolejkach TIRów pod Wienebregerm to trudno będzie znaleźć po rozsądnej cenie. U naszego dostawcy na placu nie ma,a na prywatnym składzie stoi i czeka na jeszcze lepsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 05.05.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Witam nie wiecie gdzie mozna kupic w naszym rejonie tania siatke??a moze macie uzywana niepotrzebna jakas?? Zalezy mi na czyms niedrogim bo to tylko tymczasowe ogrodzenie/ Pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 07.05.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 No szkoda że nikt nie ma namiarów,mnie tez przydałaby sie tania siatka-mam sporo areału do ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 07.05.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam nie wiecie gdzie mozna kupic w naszym rejonie tania siatke??a moze macie uzywana niepotrzebna jakas?? Zalezy mi na czyms niedrogim bo to tylko tymczasowe ogrodzenie/ Pomozcie W castoramie mają dobre ceny siatki, ostatnio była w promocji leśna po 137 zł za 50 mb, jeśli dobrze pamiętam, ale szybko się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka_jr 16.05.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 witam wszystkich z naszego województwa ja już od roku na swoim - okoloce Pierzchnicy 20-25 ok Kielc, 10 od Morawicy tak szybko mi budowali dom, że tak naprawde to terazmam czas sobie poczytać, poradzić ostatnio zajmujemy się przygotowaniem fundmentów pod garaż a właściwie nie fundamentów a wylewki , no bo dom stoi a obok tak nie fajnie właśnie kopałam ogródek, rany jaka to ciężka praca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 05.06.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam, co tu tak cicho Rozumiem że sezon w pełni,ale pokazcie swoje dokonania,plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts