anaŁ-D 04.01.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 kupię gont bitumiczny, kawałek mniej więcej 3x2 żeby pokryć dach budy dla psów. Jeśli ktoś posiada jakieś resztki to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolantasan 27.01.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Budujemy się w Słupczy koło Sandomierza moze ktos budował w okolicy i ma namiary na dobrych speców od elektryki i hydrauliki, którzy robią dobrze i po przystępnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 01.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale tu cichutko A może ktoś poleci gdzie można się rozejrzeć najlepiej za oknami bądź bramą garażową np firmy Wiśniowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolka 01.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No tak Ja już postawiłem stan surowy otw i dopiero teraz natknąłem się na Grupę z mojego regionu. Ale lepiej późno niż wcale . Natomiast szukam jakiejś solidnej ekipy od wykończeniówki na wiosnę, może ktoś poradzi? pozdrawiami ja Ci mogę polecić świetną ekipę do tynkowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 01.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Paolka będę wdzięczny jak prześlesz jakąś informację na priv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BZYQ 06.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 jeśli chodzi o okna polecam DORBUD - profile schuko - te same co jezierski, a ceny 20% nizsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 08.02.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzięki Wam za podpowiedzi Paolka Bardzi Ci dziękuję za wiadomość. Na pewno będę chciał skontaktować się i porozmawiać z tym Panem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 18.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam serdecznie grupe swietokrzyska Jest mi niezmiernie milo was wszystkich tu powitac. Chcialbym na samym poczatku zdjac czapke z glowy i zrobic wielki uklon w strone tych ktorzy zdecydowali sie na budowe swojego wymarzonego domu. Jak dla mnie samo przejscie formalnosci papierkowych oraz spraw zwiazanych z projektem bylo nie lada wyzwaniem. Ale na szczescie udalo sie, projekt i cala reszta jest zlozona w urzedzie i czekam teraz na pozwolenie. Planuje budowe w Miedzianej Gorze jest ktos moze z tych okolic? Zwracam sie takze z prosba do wszystkich forumowiczow o podanie namiaru na dobra ekipe budujaca stan zero,sciany,wiezba itp., jesli ktos byl zadowolony z firmy lub zdecydowanie by kogos polecal to uprzejmie prosze o informacje. Raczkuje jeszcze w tym temacie ale mam nadzieje ze przez lekture tego forum i wymiane doswiadczen z forumowiczami moje horyzonty wiedzy znacznie sie poszerza. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
..MD.. 23.02.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam Wszystkich ! Poszukuję sprawdzonego architekta z kielc lub okolic pozdrawiam up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manio52 23.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam grupę Jestem w fazie załatwiania papierków a buduję w Ćmielowie. Powoli gromadzę materiał na budowę.Jaka hurtownia z okolić Ostrowca jest najtańsza?[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 23.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 witam!strasznie dawno nie zaglądałam tutaj, mieszkamy co prawda juz w naszym domku, ale prac wykończeniowych sporo zostało.Byle do wiosny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 24.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 no witam robsoneks ja buduje a raczej juz konczymy naszego atlasika niedaleko ciebie bo w kostomłotach, a odnosnie ekipy to moge polecic ze spokojnym sumieniem zaczeli nam budowe dokładnie 7 lipca 08 a gora za 2 miesiace bedziemy juz u siebie i naprawde znaja sie na rzeczy jak cos to podam namiary pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 witam, przymierzam się do budowy w Starachowicach, jest może ktoś z okolic? pozdrawiam wybudowanych , i budujących, i tych co dopiero marzą o budowie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavax 24.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam Planuje budowę na wiosnę tego roku, na razie jestem na etapie formalności. Proponuje podawanie materiału, cenę i miejsce zakupu w naszym województwie.Myślę, że przyda się tym, którzy zaczynają budowę i już budujących.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab1 28.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam Wszystkich budowniczych. Jesteśmy na etapie PB i budujemy się koło Samsonowa ale szukamy brygad do SSO czy ma ktoś namiary na poleconą i niedrogą ekipe budowlaną???Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 01.03.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 moja ekipa jest z samsonowa niewiem czy droga czy tania ale napewno sprawdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 11.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dodka skad braliscie materialy budowlane? z jakiej hurtowni? Z czego budujecie? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 12.03.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 materiały bralismy z wolbudu dostalismy rabat nie bylo problemu z przechowaniem i z sukcesywnym dowożeniem także naprawde polecam tą firme, a budowaliśmy z ederu i naprawde super materiał, zresztą do niego przekonał nas nasz wykonawca pozr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab1 12.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ja dzisiaj kupiłem w Wolbudzie Ytonga 24p+w z transportem i przechowywaniem 8,20 brutto a nastawiałem się na wienerbergera porotherm 25 p+w ale różnica na metrze kwadr tych materiałów to 7,2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 24.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam serdecznie, Czy ktoś z was wie ile może trwać w Kieleckim starostwie lub wie z wlasnego doświadczenia ile może trwać wydanie pozwolenia na budowe od momentu wszczecia postępowania w sprawie wydania pozwolenia na budowe (takie pisemko dzis otrzymalem)?Juz sie niecierpliwie i tak z ciekawosci pytam.Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts