Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

IZA30 zobacz sobie na forum muratora watek dla budujących granata- strona chyba 42. My wczesniej mysleliśmy bardzo poważnie o Granacie i okazało się że trochę osób w świętokrzyskim go buduje. Byliśmy u osób które już mieszkają w domku (dom w okolicy Krakowskiej koło Agromy). Bardzo fajny domek. My będziemy budować według proj. indywidualnego ale bardzo podobny dom. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

IZA30 zobacz sobie na forum muratora watek dla budujących granata- strona chyba 42. My wczesniej mysleliśmy bardzo poważnie o Granacie i okazało się że trochę osób w świętokrzyskim go buduje. Byliśmy u osób które już mieszkają w domku (dom w okolicy Krakowskiej koło Agromy). Bardzo fajny domek. My będziemy budować według proj. indywidualnego ale bardzo podobny dom. Pozdrawiam

Super.Bardzo dziękuję.Przejrzałam już GARNATOWE forum,ale widać niezbyt dokładnie :oops:

ps.Oczywiście mówisz o ulicy Krakowskiej w Kielcach?

IZA30 tak chodzi o Krakowską w Kielcach (dom stoi tyłem do Krakowskiej).

Mam pytanie do budujących. Będziemy potrzebowali na plac budowy tojtoja i barak-przyczepę dla ekipy murarzy. Czy wiecie gdzie można wynająć cos takiego w Kielcach? Ewentualnie może ktoś z was ma do wypożyczenia/sprzedania przyczepę...

Witam

Cieszę się że trafiłam na to lokalne forum i mam nadzieję że jakoś podgonimy inne rejony kraju.

Ja pod koniec kwietnia złożyłam papiery do pozowolenia na budowę i zamierzamy posatwić w tym roku SSO. Tylko ekipy brak jak na razie ale mam nadzieję że się to zmieni. Jeśli macie jakieś sprawdzone eipy to proszę o priv.

Buduję w Kielcach i zdecydowaliśmy się z mężem na parterówkę. Ściany mają być z silikatów.

Przeraża mnie trochę załatwianie materiałów bo cóż budowlańcem nie jestem ale mam nadzieję że jakoś damy radę.

• 2 weeks później...
Witam całą świętokrzyską grupę. My jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego i właśnie poszukujemy dość pilnie dobrej ekipy do tynków maszynowych gipsowych. Gdyby ktoś miał namiar to bardzo proszę o przesłanie.

• 2 weeks później...