rarka 11.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 IZA30 zobacz sobie na forum muratora watek dla budujących granata- strona chyba 42. My wczesniej mysleliśmy bardzo poważnie o Granacie i okazało się że trochę osób w świętokrzyskim go buduje. Byliśmy u osób które już mieszkają w domku (dom w okolicy Krakowskiej koło Agromy). Bardzo fajny domek. My będziemy budować według proj. indywidualnego ale bardzo podobny dom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.05.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 IZA30 zobacz sobie na forum muratora watek dla budujących granata- strona chyba 42. My wczesniej mysleliśmy bardzo poważnie o Granacie i okazało się że trochę osób w świętokrzyskim go buduje. Byliśmy u osób które już mieszkają w domku (dom w okolicy Krakowskiej koło Agromy). Bardzo fajny domek. My będziemy budować według proj. indywidualnego ale bardzo podobny dom. Pozdrawiam Super.Bardzo dziękuję.Przejrzałam już GARNATOWE forum,ale widać niezbyt dokładnie ps.Oczywiście mówisz o ulicy Krakowskiej w Kielcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rarka 12.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 IZA30 tak chodzi o Krakowską w Kielcach (dom stoi tyłem do Krakowskiej). Mam pytanie do budujących. Będziemy potrzebowali na plac budowy tojtoja i barak-przyczepę dla ekipy murarzy. Czy wiecie gdzie można wynająć cos takiego w Kielcach? Ewentualnie może ktoś z was ma do wypożyczenia/sprzedania przyczepę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 12.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam, po sąsiedzku mam prośbę - czy możecie mi podpowiedzieć gdzie mogę kupić (w przyzwoitej cenie) kamień na ogrodzenie. Poszukuję też kontaktu na osobę/y, które wożą kamień na ogrodzenia w okolice Krakowa. Jeśli ktoś może podać to proszę na priva. Dziękuję Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 17.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam Cieszę się że trafiłam na to lokalne forum i mam nadzieję że jakoś podgonimy inne rejony kraju. Ja pod koniec kwietnia złożyłam papiery do pozowolenia na budowę i zamierzamy posatwić w tym roku SSO. Tylko ekipy brak jak na razie ale mam nadzieję że się to zmieni. Jeśli macie jakieś sprawdzone eipy to proszę o priv. Buduję w Kielcach i zdecydowaliśmy się z mężem na parterówkę. Ściany mają być z silikatów.Przeraża mnie trochę załatwianie materiałów bo cóż budowlańcem nie jestem ale mam nadzieję że jakoś damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 20.05.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 20.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Hej My już dach skończony, okna wstawione, brama garażowa dziś Ale suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 20.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzisiaj zostało zakończone tynkowanie zewnętrzne! HuRRRRRRRA!jeszcze tylko taras, balkony, ogród ,dojazdy,ogrodzenie itd. itd.itdKiedy to sie skończy???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam. Może ktoś myślał o stróżu nowego domku? W sumie to straciłam już nadzieję, że znajdzie się dla tej suczki dom, ale póki jest trochę czasu, próbuję. http://forum.muratordom.pl/dwa-szczeniaki-szukaja-domu,t159961.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorman 30.05.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam całą świętokrzyską grupę. My jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego i właśnie poszukujemy dość pilnie dobrej ekipy do tynków maszynowych gipsowych. Gdyby ktoś miał namiar to bardzo proszę o przesłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rarka 02.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam.Będziemy budowali z Maxa wiecie może gdzie można w Kielcach kupić dobrej jakości ceramikę, taką żeby się nie kruszyła? No i też w możliwej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 02.06.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja kupiłem MAXa w składzie budowlanym w Pierzchnicy. Już jakiś czas temu, ale cenę mieli dobrą. Murarz mówi, że materiał jest niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 04.06.2009 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam. Będziemy budowali z Maxa wiecie może gdzie można w Kielcach kupić dobrej jakości ceramikę, taką żeby się nie kruszyła? No i też w możliwej cenie... Jak ja szukalem ceramiki to w KCMB mieli maxy Leiera w dobrej cenie. Tyle, ze to juz bylo ze 3 lata temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolka 04.06.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam,Szukam sprawdzonej ekipy do wylewek. Ile płaciliście za wylewki i jakim sposobem były robione? ręcznie czy maszynowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzień dobry koło południa .... znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 16.06.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Normalnie załamka! Pogoda mnie dobija. Murarz jeden dzień muruje, jeden odpoczywa i jeden poprawia to co deszcz zniszczył. Kryzys w Państwie, kryzys w pogodzie - kryzys na budowie!!! MOJEJ!!!! Proszę o kilka słów otuchy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 18.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nie załamuj się, na jesieni zeszłego roku padało non stop - u nas stawiali wtedy ściany fundamentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 24.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Normalnie płakać się chce. Leje i leje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 24.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Normalnie płakać się chce. Leje i leje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 w Starachowicach dziś można rzec "pięknie", trochę się pochmurzyło koło 16, ale odpukać widać poprawę pogody, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts