anpi 10.08.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kto ma namiary na jakąś niedrogą szambiarkę z Kielc i okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 23.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam Grupę Wczoraj zalaliśmy fundamenty więc postanowiłam dołączyć. Budujemy Opałka 2G. Beton braliśmy z Budoprzem, a teraz szukamy bloczków. Polecicie dobre i w miarę tanie bloczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitkub 27.08.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Niech Pani porozmawia ze sprzedawacą. My przyjmujemy zwroty wszystkich materiałów wystawiając korektę i zwracając pieniądze klientowi. Może Pani też uda się dogadać, zwłaszcza że Ytonga sprzedaje sie teraz bardzo dużo, a rozumiem że Pani budowała z Ytonga. KCMB Beton-Stal Witam całą Grupę. Dawno tu nie zaglądałam, mało czasu teraz na forum. Nawet dziennik "zarasta". Cieszę się, że jest trochę ruchu Jako że niedługo już koniec SSO, czas na małe porządki. A zatem niedrogo odstąpię to, co zostało mi po budowie: - stal gładka fi10 S235JR+AR, 63 pręto po 6m, razem ok. 230 kg; - stal żebrowana fi12 B500SP, 14 prętów po 12m, ok. 150kg - nadproża Ytong: - 1290x249x240 - 1 szt - 1490x249x240 - 1 szt - 2750x124x115 - 1 szt Wiem, że ciężko będzie się tego pozbyć ale może jednak... Po więcej informacji zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 28.08.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Niech Pani porozmawia ze sprzedawacą. My przyjmujemy zwroty wszystkich materiałów wystawiając korektę i zwracając pieniądze klientowi. Może Pani też uda się dogadać, zwłaszcza że Ytonga sprzedaje sie teraz bardzo dużo, a rozumiem że Pani budowała z Ytonga. KCMB Beton-Stal Dzięki za odpowiedź. Pewnie że próbowałam. Bloczki Ytonga wzięli bez problemu, natomiast nadproży nie chcą, bo to indywidualnie ściągane, mało chętnych itp. Obiecali jednak, że w pierwszej kolejności sprzedadzą te moje, jak tylko pojawi się jakiś chętny. A co do stali też jest światełko w tunelu, kierownik budowy szuka chętnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 01.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Poszukuję używanego agregatu, może ale nie musi być sprawny:-) Jeśli ktoś miałby na zbyciu proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 16.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No! Więźba się stawia! Lada moment pokażę Wam fotkę! Normalnie cudo! Już widać jak chałupka będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 16.09.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Hej Gratulacje Pigol więźby U nas robi się mała łazienka, robią elewację domku,czekamy na kocioł, kominek i będzie się robić jego obudowa, następnie schody AA i latamy za kuchnią i niektóre wyceny jak z kosmosu Poszaleli Ci ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 17.09.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a my dopiero zaczynamy ale stawiają nam właśnie ścianki fundamentowe. Zewnętrzne są już wszystkie, dziś poszły w ruch działowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.09.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 zapytam członków grupy; czy komuś czasem nie wpadły w oko: - porządne okna najlepiej w kolorze olcha lub zbliżonym? - najchętniej ze szprosem zewnętrznym? - koniecznie w przyzwoitych cenach... - niekoniecznie drewniane... chętnie poznam bliżej spełniające te kryteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 29.09.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, jestem zainteresowany okiennicami - jeśli macie podpowiedzi, gdzie można je zamówić (za normalną cenę lub taniej ) to proszę o podpowiedzi. Optymalnie szukamy stolarza, który wykonałby okiennice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 30.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Hej Szukam kogoś do obłożenia komina struktonitem..Macie może kogoś takiego?? I jeszcze poproszę o namiary na jakieś fajne w miarę tanie drzwi wewnętrzne- pochodziliśmy po sklepach i wyszło ok 1100 za sztukę a mamy ich 9... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.09.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Asiu, zajrzyj do Leroy`a i zapytaj o drzwi ze Stolwaxu: http://www.stolwax.com.pl/wewseczne.php . Powinni mieć katalog, bo (przynajmniej tak jest w Krakowie) mają wyłączność na sprzedaż tych drzwi. Drzwi są dobrej jakości, użytkujemy je już ponad rok i kupowaliśmy tanio, bo z surowego drewna. Malowaliśmy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 01.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dla mnie na okna jeszcze za wcześnie. Ale teściu kupił jakieś pół roku temu okna i drzwi w Górnie. Nie wiem jak się firma nazywa, ale sadzę że zbyt wielu firm nie będzie na wsi. W każdym razie jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 01.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dziękuję za odzew !! Tyle, że szukam czegoś nowoczesnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No to Porta http://www.porta.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 03.10.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Dla mnie na okna jeszcze za wcześnie. Ale teściu kupił jakieś pół roku temu okna i drzwi w Górnie. Nie wiem jak się firma nazywa, ale sadzę że zbyt wielu firm nie będzie na wsi. W każdym razie jest zadowolony. Firma to Okmont, a sprzedają okna Avante. Mają całkiem dobrą opinię, do tego gwarancja 7 lat, a przez pierwszy rok darmowe ubezpieczenie od kradzieży i wypadków losowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masia1719504864 08.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Jako że dopiero dołączam do tego wątku,witam wszystkich bardzo sedecznie. Pilnie poszukuję firmy robiącej tapety natryskowe,tynki ozdobne i tego typu rzeczy.Może ma ktoś namiary do sprawdzonych fachowców w tej dziedzinie? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masia1719504864 10.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 A może ktoś zna chociaż jakiegoś zdolnego wykonawcę tynków strukturalnych?Odezwijcie się....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila.ate 12.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam ponownie, Za mną już papierologia, zaczynam niebawem zabawę w ziemi i z tego też tytulu zapytowywuję czy posiada ktoś garaż / blaszak w jakimkolwiek stanie do sprzedania / odstapienia? Poszukuję intensywnie czegoś na narzędzia dla ekipy. A i drugie pytanie: czy macie jakieś godne polecenia sklady budowlane? Pozdrawiam serdecznie świętokrzyskich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.10.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Znalazłam przez przypadek, przeglądając tę stronę: http://www.wakacje.agro.pl/ogloszenia_nowe/pokaz.php , pięknie położone ranczo na sprzedaż w Waszym rejonie: http://www.ranczo.com.pl/ . Zresztą są tam i inne oferty ze świętokrzyskiego. Może komuś się przyda ta informacja? I nie jest moje, ani nikogo znajomego jakby kto pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts