KamaG 14.10.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ile wołają za więźbę w naszym rejonie? ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 15.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie kieruj się tylko ceną! Ja zrobiłem ten błąd - i mam jazdę z wykonawcą więźby. Normalnie muszę siedzieć cały czas na budowie i pilnować jak dzieciaków w piaskownicy! A prędkość pracy jest ... szkoda gadać Niech mi ktoś jeszcze powie, że jest kryzys i budowlańcy się starają! Niewiele się zmieniło - mają nas w nosie i tylko patrzą jak człowieka zrobić w konia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 17.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Kolego pigol wspolczuje, ja tez mialem problem z dachem tylko troche mialem odwrotnie poniewaz wykonawca byl ok ale wiezba byla docinana wedlug zestawienia z projektu ktory byl po prostu spartolony, glowilismy sie z kierownikiem jak z tego wybrnac ale sie udalo. Jedni maja jazde z wykonawca a drudzy z projektem, problemow sie nie uniknie. A co do wiezby to moj kierownik zalatwial po 640 zl m3 gdzies poza kielcami, ale nie wiem gdzie. Podobno teraz drzewo troche poszlo w gore wiec moze sie to wahać w okolicach 700 zl. Oczywiscie bez rachunku....... Jakie polecacie tanie i w miare dobre okna plastikowe w naszym rejonie i czy kupowac je teraz, przetrzymac na magazynie do wiosny u sprzedawcy czy kupic na wiosne? Podobno teraz nie ma sezonu i mozna uzyskac wieksze rabaty co o tym myslicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dikid 20.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 WitajcieMy też Świętokrzyskie. Jesteśmy na etapie załatwiania papierów i szukania wykonawcy.A propos, czy możecie polecić ekipę budowlaną z Kielc lub okolic? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 04.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No!!!! Dach stoi. Z bidą bo z bidą ale stoi. Kupę zdrowia mnie to kosztowało ... ale efekt jest niezły! Od wiosenki zaczynam wykańczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 04.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Od wiosenki zaczynam wykańczać! To tak jak ja. Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 04.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Szukam solidnej firmy która wykona mi kompleksowo POŚ wraz z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 07.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A ja poszukuję kogoś dobrego do aranżacji wnętrza domu? Orientujecie się ile taka przyjemność może kosztować w Kielcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayykaa 08.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jako że dopiero dołączam do tego wątku,witam wszystkich bardzo sedecznie. Pilnie poszukuję murarzy sprawdzonych...nie jakichś fryzjerów!!!! bo tacy tez sie trafiaja!!! .Może ma ktoś namiary do sprawdzonych fachowców w tej dziedzinie? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedż. Budowa w okolicach Kielc ....planuję zacząć na wiosnę.. pozdrawiam mayka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKJMKJ 20.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam poszukuje dobrej ekipy do wybudowania piwnicy. Zakres prac-:-szalunek, zbrojenie i wylanie ław 74 mb-murowanie scian z bloczka 200 m2 -4500 bloczków-szalowanie, zbrojenie i wylanie stropu 80 m2budowa między kwietniem a wrzesniem okolice Miedzianej Góry kontakt [email protected] , 602 492 237 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 25.11.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A ja poszukuję kogoś dobrego do aranżacji wnętrza domu? Orientujecie się ile taka przyjemność może kosztować w Kielcach? Chętnie wykonam taki projekt. Proszę o informację co miałby uwzględniać (czy wszystkie pomieszczenia, czy tylko wybrane i jaką powierzchnię miałby objąć) , a prześlę propozycję cenową na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 26.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ekipe mogę polecic ze spokojnym sumieniem, nie zaznalam tych złych wspomnien z budowy, było szybko solidnie itd wspomnie ze w lipcu jeszcze rosla trawka a juz w kwietniu bylismy na swoim ekipa robi wszystko od a do z naprawde polecam, cos braklo na budowie oczywiscie telefon czy kupic i za jaka cene potem faktura do raczki naprawde pełen profesjonalizm przy zakupie materiałów oczywiscie wykonawca powiedzial zebym zorientowala sie gdzie moge kupic najtaniej a poteam on pojechal ze mna do hurtowni i dzieki jego rabatom taniej bym nigdzie nie kupila oczywiscie matetial na terenie hurtowni mozna bylo przechowac i w miare potrzeby byl dowożony sukcesywnie , a co do projektatki do tez mialam zalezy co chcecie taniej czy bardzikej profesionalnie ja za duza łazienke i dół zapłacilam 3 tys za caly dom chciala 10 tys i to było tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 26.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ekipe mogę polecic ze spokojnym sumieniem, nie zaznalam tych złych wspomnien z budowy, było szybko solidnie itd wspomnie ze w lipcu jeszcze rosla trawka a juz w kwietniu bylismy na swoim ekipa robi wszystko od a do z naprawde polecam, cos braklo na budowie oczywiscie telefon czy kupic i za jaka cene potem faktura do raczki naprawde pełen profesjonalizm przy zakupie materiałów oczywiscie wykonawca powiedzial zebym zorientowala sie gdzie moge kupic najtaniej a poteam on pojechal ze mna do hurtowni i dzieki jego rabatom taniej bym nigdzie nie kupila oczywiscie matetial na terenie hurtowni mozna bylo przechowac i w miare potrzeby byl dowożony sukcesywnie , a co do projektatki do tez mialam zalezy co chcecie taniej czy bardzikej profesionalnie ja za duza łazienke i dół zapłacilam 3 tys za caly dom chciala 10 tys i to było tanio mówisz, że ekipa robi wszystko od a do z czyli wszystkie etapy do stanu surowego + cała wykończeniówka (instalacje, tynki, wylewki, ocieplenia itd)? Ciekawe co to za goście? A umowe podpisują?, mogą wskazać jakieś inne budowy gdzie robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 27.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 tak umowa oczywiscie jest podpisywane, napewno moga pokazac bo równocześnie z moim domem budowali jeszcze dwa a ja miałam namiary na nich od 2 różnych osób i oczywiscie byli bardzo zadowolenie jedynie co jest ich wada to ciezko sie spotkac z wlascicielem bo troche zabiegane człowiek ale po odpisaniu umowy juz było wszystko ok i robią wszystko od wykoania dołu pod fundamenty po półeczki w domu a glazurkarza ma po prostu rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masia1719504864 27.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dodka czy dobrze zrozumiałam,że ta firma zajmuje się wszelkimi robotami?I nie trzeba biegać do jednego fachowca do drugiego,bo jedna ekipa zajmie się wszystkim?I na dodatek zrobi to bezproblemowo?A czy oni zajmują się rownież remontami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 27.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 nie nie trzeba biegac od jednego do drugiego a przede wszystkim nie mozna zgonic na kogos ze wczesniej bylo cos zle zrobione i teraz to oni sie mecza itd jak mieli znajomi wlasnie tak remontuja tez, no u mnie wszystko od a do z zrobione przez nich i juz mieszkamy po 9 miesiacach od wjechania koparki na dzialke to chyba o czyms swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 27.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jako że dopiero dołączam do tego wątku,witam wszystkich bardzo sedecznie. Pilnie poszukuję firmy robiącej tapety natryskowe,tynki ozdobne i tego typu rzeczy.Może ma ktoś namiary do sprawdzonych fachowców w tej dziedzinie? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedż. widze ze pytasz tez o tynki ozdobne tego nie robia no i stolarzami od schodów tez nie są, ale mialam polecone przez nich firmy i tez sie sprawdzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 27.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jako że dopiero dołączam do tego wątku,witam wszystkich bardzo sedecznie. Pilnie poszukuję firmy robiącej tapety natryskowe,tynki ozdobne i tego typu rzeczy.Może ma ktoś namiary do sprawdzonych fachowców w tej dziedzinie? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedż. widze ze pytasz tez o tynki ozdobne tego nie robia no i stolarzami od schodów tez nie są, ale mialam polecone przez nich firmy i tez sie sprawdzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masia1719504864 28.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 To ja bardzo poproszę namiary.Co prawda część remontów już za mną,ale nie wszystko niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 01.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A może ktoś polecić speców od papy termozgrzewalnej?Mam w projekcie kawałek płaskiego dachu i nie chcę, żeby za rok lub dwa przeciekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts