sowa monikaka 08.12.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Mam prośbę-możecie napisać jakie wyceny na stan surowy zamknięty i z wykończeniem-dostaliście od swoich ekip budujących? Chodzi mi o zorientowanie się jak się kształtują ceny budów w naszym regionie.Mam kuzyna w okolicach Poznania,który ma 4 wyceny budowy domku 100m kw -do stanu deweloperskiego od 230 do 250tys.Wydaje mi się że u nas tak tanio nie budują? Interesuje mnie domek z dachem dwuspadowym,pow 130 całkowitej,bez garażu i nie wiem czego się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 08.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 stan surowy zamknięty 67.000,00 a to domhttp://www.dobredomy.pl/?id_project=32a odnośnie wykonczenie to zalezy co chcesz, jak bedziesz chciala to mam wycene kazdej pracy po kolei to ci napisze, ale ja sie napewno zmiescilam w tej kwocie co pisalas z wylkonczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tymon11 08.12.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witamZ moją budową ruszam na wiosnę w okolicach Ostrowca Świętojrzyskiego.Bloczki kupię już teraz w hurtowni w Kunowie, chyba że znacie kogoś jeszcze tańszego?Czy macie jakiegoś sprawdzonego murarza? Byłbym wdzięczny za namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 08.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja za stan surowy otwarty domu z garażem o łącznej pow. 232 m.kw. płacę 70 tys brutto. Oczywiście faktura i umowa z gwarancją kilkuletnią. Za m.kw wychodzi 300zł. Dom parterowy, strop drewniany. Sporo pracy przy dachu ( pow. dachu ponad 400 m.kw) i fundamentach. Fundamenty są ocieplone, instalacje wod-kan wyprowadzone. Oferta ta była pośrednia tzn kilka miałam sporo wyższych a ze 2 drastycznie małe (45 tys). Wykonawca rzetelny i będzie u nas robił wykończeniówkę w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayykaa 09.12.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dodka....ja jestem w kolejce u Ciebie!!!! bardzo mi zalezy na sprawdzonej ekipie budowlanej,,,, którzy zrobia wszystko...a nie latac za kazdym fachmanem.... oddzielnie pozdrawiam ... jak przyjadę zgłosze sie do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 24.12.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Dużo, dużo zdrówka z okazji Świąt życzę wszystkim forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 30.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dodka!ja tez z prosba o namiary na ekipe.Moj dom co prawda juz stoi,ale rodzinka chce sie budowac w przyszlym roku, z gory dziekuje i wszystkim spelnienia marzen zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.01.2010 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 UWAGA!!! Mieszkanka świętokrzyskiego potrzebuje chwilowej pomocy dla swoich zwierząt. Tutaj szczegóły: http://forum.muratordom.pl/jesli-mozesz-wspomoz,t177079.htm Takim ludziom warto pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 04.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Poszkuję geodety z Kielc, który sprawnie zrobi mapki i wystawi dokument do odbioru domu. Macie kogoś sprawdzonego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela111 05.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mam pytanie, ile kosztuje robocizna SSO w powiecie kieleckim (dom 150m, dach dwuspadowy) ?? :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 06.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Myślę, że SSO można postawić w granicach 25tyś. 30-35tyś. to już szersze pole do popisu, choć spokojnie można znaleźć i 2x drożej.Oczywiście sama robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela111 06.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Myślę, że SSO można postawić w granicach 25tyś. 30-35tyś. to już szersze pole do popisu, choć spokojnie można znaleźć i 2x drożej. Oczywiście sama robocizna. czy podając tę kwotę masz na myśli też wykonanie dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 07.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 tak, razem z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 10.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ktoś jest odważny i cokolwiek w tą pogodę działa??Przy okazji najlepszego wszystkim forumowiczom na Nowy 2010 Rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 10.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No pewnie !!!Ścieżka do drzwi wejściowych odśnieżona. Czasem ktoś w kozie napali, coby całkiem wszystko nie pozamarzało.Trwa casting na elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigol 13.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Chcesz dobrego czy taniego elektryka?Bo naprawdę dobrego mam - ale nie jest tani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 14.01.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Pewnie że chcę dobrego ale i taniego Ale już mam, dziś nawet idziemy na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 14.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 jakby ktoś jeszcze szukał elektryka to ja polecam i dobrego i taniego - własnego męża Robi także instalacje alarmowe, tv i wszelkie tego typu. Rabaty dla Forumowiczów A druga sprawa - orientujecie się jak stoją ceny materiałów? Kupować już czy jeszcze się wstrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pakom 18.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam Grupe! Na wiosne planujemy z zona budowe wg projektu APS 161 w okolicach Kielc (Strawczyn). Teraz intensywnie poszukujemy ekipy i dostawcow materiałów w atrakcyjnych cenach. Moze cos doradzicie doświadczeni forumowicze?? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pakom 19.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witamy! I jescze jedno:moze ktos polecici nam kierownika budowy, bo tez szukamy.Ewentualne namiary prosze na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts