MM2008 10.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 18.03.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam, to moje pierwsze kroki na forum Potrzebuję dobrej ekipy murarzy w okolicy Sandmierza/Tarnobrzegu. Czy mogłabym prosić o jakieś dane na pw? lub czy mogą mi Pańswo polecic gdzie mozna znaleźć wymienić się tego typu informacjami na forum? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 29.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Hej! Czy jest tu ktoś z pgranicza Małopolski,a Świetokrzyskiego. ??? Cisza taka panuje na tym forum.Wiadomo,że z netem tu raczej ciężko (sama tego doświadczyłam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_kow_86 30.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam, My również ze świętokrzyskiego Budujemy loreto II z archigraph - oczywiście bez poprawek się nie obyło http://www.archigraph.pl/projekt/loreto-ii.html Stan surowy zamknięty + elektryka. W tym sezonie zamierzamy na pewno tynki wewnątrz i wylewki + część hydrauliki. Potrzebuję kogoś w przystępnej cenie do tynków. Za ewentualny namiar na taką osobę z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 30.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No to budujecie niedaleko mnie Zastanawialiście się już jakie tynki zastosujecie ? Jak coś to polecam się Więcej na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayykaa 06.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 co to sie porobiło na tym forum??????czy tylko u mnie?nie moge nic znależć? tamta szta graficzna była bardziej przejrzysta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 06.04.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 oj porobiło się...w zakładkach mnóstwo linków które teraz nie działają :] jak tam budowy?My stoimy bo na działkę się wjechać nie dało po zimie. W sobotę doprowadzamy wodę i zagęszczamy grunt, potem chudziak i mam nadzieję że jeszcze w kwietniu ruszymy ze ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayykaa 06.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej.......pewnie ktoś powie,że juz za późno!!!!!ale może ktoś ma wolne moce przerobowe!!!!stan "0" już mam ....tak,że górę trzeba ciągnąć..budowa pod Kielcami...blisko... pozdrawiam...pomóżcie..kobiecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 29.05.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam wszystkich budujących:) Jestem nowa na tym forum tzn czytam już dłuuugo ale jakaś cisza panuje w grupie świętokrzyskiej. Szkoda:( Właśnie rozpoczynam budowę domu pod Kielcami chciałam uzyskać kilka informacji a tu cisza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masia1719504864 21.06.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jakoś uśpione to nasze świętokrzyskie.A może przez sen ktoś podzieli się namiarami na sprawdzonego speca od schodów drewnianych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 27.06.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam po długiej nie bytności na forum .Popłynałem również jak Kasia.Jestem w troszkę lepszej sytuacji bo dom budowałem z Ytonga nie mam docieplenia więc schnie w oczach.Dom już wymyty i poździerane gładzie tynk gipsowy pod nim w bardzo dobrym stanie nie wymaga skuwania.Stoje przed dylematem zakupu pieca do tej pory posiadałem DOMINA OASI C 24 E firmy FerolliWiszący dwufunkcyjny kocioł gazowy z miedzianymwymiennikiem, zasobnikowym podgrzewaczem wody ze stali nierdzewnej, elektronicznym zapłonemi kontrolą płomienia.Części do tego pieca są drogie. Obecnie nie ma go juz w produkcji.Próbowałem go reanimować po całkowitym zalaniu ale bez efektówczy ktoś z was zajmuje się temtem piecy CO lub mógłby mi polecić kogoś kto zna się ipoleciłby mi jakiś konkretny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 27.06.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Jakoś uśpione to nasze świętokrzyskie.A może przez sen ktoś podzieli się namiarami na sprawdzonego speca od schodów drewnianych? oooo, ja też chętnie przygarnę namiary na ludzia od schodów. Ja mogę polecić elektryka, hydraulika i ludziów od dachu. Ach i ekipę od ociepleń też świetną znam. Tylko tynkarzy brak....macie jakieś namiary na tynkarzy? Tynki cementowo-wapienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masia1719504864 28.06.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 To ja bym bardzo prosiła o "dachowców".Co prawda dach miał być na samym końcu zmieniany,ale chyba trzeba będzie już.A skąd oni są i jak odległe mają terminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markinek 17.07.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Na stolarza do schodów ja moge podac namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 17.07.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 markinek to ja chętnie proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Grzegorz 25.07.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Ja również proszę o te namiary na tego stolarza (a dokładnie skąd on jest???)i czy robi też meble??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaitomek 07.08.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) czy ktoś z Was ma może okna od P. Pawlika z Brzezin/k Morawicy? lub może wiecie coś na ich temat? proszę o opinię bo nigdzie nie trafiłam Właśnie zamontowaliśmy okna od Pawlika. Jestem bardzo zadowolona - cena wysoka ale jakość też. ps. my też budujemy w okolicach Morawicy - Dom w świetliku. Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez sylwiaitomek dopisanie tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 07.08.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Poproszę namiary na elektryka i hydraulika na priv .Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pakom 15.08.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Jeśli i ja mógłbym prosić o namiary na elektryka i hydraulika godnego polecenia. Będę bardzo wdzięczny bo przede mną wybory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsoneks 20.08.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam, Pozostały mi na placu budowy rury kanalizacyjne kamionkowe szkliwione od wewnątrz, niemieckiej firmy.Parametry: Rura STG-1 Norma EN295-1; długość 2,5 m; 5 szt; fi 150Rura STG-2 Norma EN295-1; długość 1,5 m; 4 szt; fi 150 Moze komuś sie przyda sprzedam w dobrej cenie, odbior osobisty w Miedzianej Gorze.kontakt: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts