wiolontela 23.02.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Stander, czy mogłabyś puścic na piva te magiczną tabelkę Ja co prawda ekonomistka ale z humanistyczną duszą i cyfry mnie lekko przerażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 23.02.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Zamierzam nabyć jeszcze w lutym stal. Macie może namiar w okolicach Kielc na jakiąś hurtownię z przystępną ceną? Szczerze mówiąc jeszcze się nie orientowałem w cenie stali, możecie coś niecoś podopowiedzieć? Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 23.02.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 [quote name="stander Może Ci się przyda. O kredytach chętnie jeszcze porozmawiam, choćby na privie. [/quote] Grzecznie proszę o tę tabelkę, będę dozgonnie wdzięczna Pozdrawiam KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 25.02.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Stander , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 02.03.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Czyżby na wszystkich działało przesilenie wiosenne tak jak na mnie? Usypiająco? U mnie duże zmiany, ale napiszę o nich, jak się uporam, bo na razie nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć. Pilnie potrzebuję kilo siły i wiadra cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 05.03.2005 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Kasiu czyżby już przełom z napięciem wiosennym jeszcze będzie długa zima:)WIEC WYLUZUJgrynt to spokój ducha nie przeskoczysz pewnego pułapu powoli wszystko pojdzie według schematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 09.03.2005 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 grupa umiera powolutku smiercią naturalną a szkoda mysle ze wymiana doswiadczeń byłaby budująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 09.03.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Niestety Jacku masz rację. Aż serce ściska jak się patrzy na inne miasta jak rosną w siłę, a u nas taka bryndza. Ale nic to może z wiosną się zmieni U mnie wszystko dopina się na ostatni guzik!! jarek244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 10.03.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Racja. Z wiosną na pewno się zmieni. U mnie na pewno, bo nieoczekiwanie sprzedałam mieszkanie (nawet go nie wystawiałam do sprzedaży) i teraz już nie mam wyjścia, muszę się zabierać za budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 11.03.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 To świetnie!! Gratulacje!! Rozumiem że teraz przystępujecie do pracy ze zdwojoną siłą Niebawem ma się ocieplić (mam nadzieję) to będzie można przysdpieszyć prace. Ech, też chciał bym już sprzedać swoje mieszkanie i wyprowadzić się do swojego domku jarek244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 11.03.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ani myśli się ocieplić , z nieba lecą płaty śniegu ciężkie jak grochy. W taką srogą pogodę przyszło mi wybierać kinkiety, lustra i żarówki. Obchodzić się z tym trzeba jak z przysłowiowym jajem, a w taką zawieruchę, to jak z kopą jaj. Ha!, ale mam to za sobą! Jestem na etapie ostatnich szlifów w domu , i wiecie co?- marzę o chwili, kiedy przestanę w końcu kupować (inna kwestia-nie mam już za co). Nigdy w życiu nie robiłam zakupów w takich ilościach. Czuję przesyt tej słodyczy (kupowania). stander, mieszkanie sprzedane: milowy krok w stronę domku. Masz sie z czego cieszyć! Teraz to juz na pewno przejdziesz z fazy marzeń do konkretów. Czego wszystkim na wiosnę życzę i pozdrawiam ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 11.03.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Pewnie, że trzeba nabrać przyspieszenia, ale do przeprowadzki w swoje własne progi jeszcze daleko. Na razie muszę zamieszkać kątem u rodziny. Milowy krok to przenosiny w miejsce budowy, bo na odległość (60 km) trudno byłoby zarządzać robotą. Myślałam, że mieszkanie będę sprzedawać przez rok, ale samo tak wyszło. I chyba dobrze, bo lepiej zacząć od znaczniejszej gotówki. Zazdroszczę Ci, Aro, tych szlifów, ale roczek minie szybko i może ja się doczekam. A teraz, jak wszyscy, czekam na ciepłe dni, bo w takich warunkach to czuję się jak zaspany miś. Życzę wszystkim SŁOŃCA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 11.03.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Kto był na spotkaniu Forumowiczów w Wa-wie ?- niech się zgłasza i opowiada Zdaje się Ty ,stander,miałaś taki zamiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 11.03.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Bardzo chciałam jechać, ale musiałam odwołać rezerwację. Mąż nie dojechałby na czas, a do tego musieliśmy odstawić samochód do serwisu z powodu głupiego spryskiwacza. Pech! Ale ucieszyłam na pewno osoby, które wskoczyły na nasze miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 13.03.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 [quote name='"stander" Zazdroszczę Ci, Aro, tych szlifów, ale roczek minie szybko i może ja się doczekam. Tylko nie myśl, stander,że ja tak chyżo doskoczyłam do tej wykończniówki w ciągu roku. To już , o, rety, czwarty budowlany sezonik! A tu jeszcze taras, wejście, barierka, ... schludna łazienka (pozycja też niecienka) -a ja mam 2 i pół. Mąż lubi powtarzać do znudzenia: cierpliwość jest gorzka, owocki za to - słodziutkie! Wierzę mu w ciemno. I od razu mi lżej pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 23.03.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Rety Kielce co sie z nami dzieje?! Wiosna już za oknem a tu cisza, no chyba że z jej pwodu taka cisza Jak tam plany z działaniami, rusza ktoś po świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 23.03.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Najpierw wszystkich ładnie przywitam . Ja mam nadzieję, że ruszę po świętach - już, już mam dostać pozwolenie na budowę. Dam znać jak wkopię pierwszą łopatę pod fundamenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 25.03.2005 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Dla grupki życzenia wielkanocnehttp://kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swfkoniecznie z włączonymi głosnikami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 28.03.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Lany poniedziałek, a ja myślę o żywopłotach. Pytanie z całą pewnością do Redwalda (a może i do innych ).Zadałam je także w tematach ogólnoogrodniczych. Pas ziemi dzielący ogrodzenie od drogi z kostki brukowej to zaledwie pół metra. Czy sadząc np. świerka i prowadząc go na wysokość ok. 1.50m mogę się spodziewać ruiny drogi?? Jaki system korzeniowy ma taki niedorośnięty świerk? A może podpowiecie inną roślinę , nie gubiącą liści o płytkich korzeniach i znoszącą podcinanie. ŚRODOWISKO: glina, strona poludniowa. pozdrawiam świątecznie ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 28.03.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Wywołany do tablicy Świerk ma płaski system korzeniowy, więc należy liczyć się z tym, że jego korzenie na tak wąskim odcinku 0,5 metra będą miały mało miejsca. Ale jeżeli poprowadzisz go do wysokości 1,5 m, i będziesz go trzymać tak wąsko czyli jak podajesz 0,5m to raczej jego korzenie nie będą miały szansy rozrosnąć się tak aby zaszkodzić kostce. Ja osobiście na tak wąskim kawałku posadził bym jednak Cyprysik Lawsona Aluma Chamaecyparis lawsoniana alumii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts