aisme 07.11.2017 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Witam, Jestem Marcin. Razem z żoną rozpoczynamy właśnie budowę domu. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i czytam forum dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.11.2017 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Witam serdecznie Marcina wraz z małżonką. Zachęcam do założenia dziennika budowy gdy już tylko zaczniecie budowę- wszystkie problemy i wątpliwości pomożemy rozwiać - każdy oczywiście w miarę swoich możliwości.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisme 26.11.2017 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Witam serdecznie Marcina wraz z małżonką. Zachęcam do założenia dziennika budowy gdy już tylko zaczniecie budowę- wszystkie problemy i wątpliwości pomożemy rozwiać - każdy oczywiście w miarę swoich możliwości. Pozdrawiam. Witam, Postaram się ogarnąć ten dziennik bo na forum jest tyle wątków, że czasem ciężko nie stracić całego dnia przeczytać jeden wątek a pytań w głowie pojawia się co raz więcej, od dachówek przez okna po styro...jesteśmy po wylaniu fundamentów i czekamy na szybką wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 26.11.2017 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Witamy - czytajcie i pytajcie zatem - i "cała naprzód, ku wielkiej przygodzie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrWu 28.11.2017 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Witam, również jestem tutaj nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.11.2017 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Skoro jesteś tu nowy to może powinieneś się wpierw zapoznać z regulaminem forum. Dowiedziałbyś się, że reklama jest zabroniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fik 03.12.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neftesyug 22.12.2017 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Hej, jestem Maciek. Też jestem nowym użytkownikiem tego forum. Liczę na owocną i ciekawą współpracę gdyż powoli (ale do przodu) zaczynam rozbudowę domu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts