Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

 

Jeśli wątek zamieściłam w złym miejscu proszę o przesunięcie.

 

Myślimy z mężem o budowie domu. Przy kuchni planujemy zadaszony taras, który będę użytkować od wiosny do później jesieni, raczej nie przewiduje gotować na mrozach. Chciałabym zainstalować tam piecokuchnię podłączoną do komina. Ci którzy maja możliwość porównania, z pewnością zgodzą się że potrawy gotowane na piecu smakują lepiej:)

 

Widziałam, że wiele firm ma w ofertach piecokuchnie/kuchnię węglowe z płaszczem wodnym.

 

Czy sądzicie że można taką podpiąć pod instalację C.W.U ??

Czy to da się zrobić?

Czy zima nie będzie problemem?

Czy to w ogóle ma sens ekonomiczny?

 

Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...