izabela_magdalena86 09.11.2017 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Witam, Jeśli wątek zamieściłam w złym miejscu proszę o przesunięcie. Myślimy z mężem o budowie domu. Przy kuchni planujemy zadaszony taras, który będę użytkować od wiosny do później jesieni, raczej nie przewiduje gotować na mrozach. Chciałabym zainstalować tam piecokuchnię podłączoną do komina. Ci którzy maja możliwość porównania, z pewnością zgodzą się że potrawy gotowane na piecu smakują lepiej:) Widziałam, że wiele firm ma w ofertach piecokuchnie/kuchnię węglowe z płaszczem wodnym. Czy sądzicie że można taką podpiąć pod instalację C.W.U ??Czy to da się zrobić?Czy zima nie będzie problemem?Czy to w ogóle ma sens ekonomiczny? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.