Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

podlogowa szafka i defro :/

suchy999

Recommended Posts

Witam

To moj pierwszy post na forum muratora takze na wstepie jakby cos to poprosze tylko o szklanke zimnej wody na glowe a nie odrazu cale wiadro:))

Od miesiaca mam wykonane ogrzewanie domu o powierzchni ok. 240m 3 kondygnacje tj. parter pietro i poddasze budynek jest po kapitalnym remoncie kotlownia znajduje sie w piwnicy, budynek jest ocieplony austrothermem 20cm nowe okna z veki 3 szybowe wszystko dosc szczelne:)

na parterze jak i na pietrze posiadam szafki takie jak na zdjeciu na gorze bez pompy i czujnikow poniewaz na poddaszu planuje kaloryfery a na parterze i na pietrze podlogowka wszedzie plus kaloryfery w lazience i w 1 sypialni.

obecnie jestem w delegacji poprzedni tydzien palilem w piecu dosc dobrze grzeje w pomieszczeniach mam termostaty tzn na chwile obecna tylko grzeje na pietrze bo tam mam zamiar sie nie dlugo wprowadzic w piecu kupa spiekow na dobe chyba z 70kg groszku dobrej jakosc mowili na skladzie 28kj i szczerze to mam dosc juz po tak krotkim okresie mam nadzieje ze kiedys dojde do ladu z tym piecem piec 25kw z zapalarka pidem i pierdolami ale to nie moj swiat musze poprostu chyba z miesiac spedziec w kotlowni 24h na dobe moze jakies rady co uwazacie ze zdjec jak jest to wykonane dzis wiem jedno i klepie sie po glowie bo gaz mam na scianie budynku i dzis bym zalozyl gaz moze wiecie poradzic jaki bylby koszt dolozenia do tej instalacji pieca na gaz o ile sie da gaz mam na scianie budynku tylko przez jedno pomieszczenie trzebaby bylo go doprowadzic w piwnicy oczywiscie.

przepraszam za stylistykew nie zly misz masz ale moze ktos cos madrego w tym znajdzie :)) rurki wszystko w alupexie miedzi dom nie widzial:) ponizej fotki do podgladu

23516236_1527723894001500_1527554979_o.jpg23469071_1527762487330974_1966444259_o.jpg23439228_1527779773995912_1352559510_n.jpg

szczerze cieplo pozdrawiam !