Jano 19.09.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Czy ktos jest u|ytkownikiem rynien kanion i co o nich sadzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 19.09.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 My użytkujemy je od około 1,5 roku, trochę krótko żeby powiedzieć że nic się z nimi nie będzie dziać przez ileś tam lat. Na razie jesteśmy zadowoleni. Nasz dekarz z którym rozmawiałam niedawno przy okazji poprawy spadu ryniem stwierdził, że są dobre jakościowo - mam nadzieję że ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mallarek 19.09.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Ja mam koloru czarnego od roku i są super. Wszystko dobrze, kolor jak u nowych, leżą super.Należy tylko pamiętać o odpowiednim ułożeniu (mam na myśli konieczne odległości montażowe). Mogę polecić, wszak nie bez powodu dają 10 lat gwarancji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 20.09.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Rynny plastikowe mają jedną wadę jaką zauważyłem po 2 latach użytkowania, otóż przy nagrzewaniu i ochładzaniu "strzelają", stuki są słyszalne jak np. słońce zajdzie lub wyjdzie zza chmur. Ciekawe czy inni użytkownicy mają podobne doświadczenia. Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 20.09.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witajcie.Ja miałem kłopoty z rynnami tego producenta. Co prawda nie były to rynny "kanion".Radzę sprawdzić co obejmuje ta 10-cio letnia gwarancja.U mnie nastąpiły duże przebarwienia- każdy element instalacji inaczej!!!.Nie udało mi się tego wyreklamować- słyszałem w odpowiedzi tylko bełkot marketingowy!!!.Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 21.09.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Rynny plastikowe mają jedną wadę jaką zauważyłem po 2 latach użytkowania, otóż przy nagrzewaniu i ochładzaniu "strzelają", stuki są słyszalne jak np. słońce zajdzie lub wyjdzie zza chmur. Ciekawe czy inni użytkownicy mają podobne doświadczenia. Kris U mnie plastikowe rynny też strzelają, szczególnie kiedy są przejściowe zachmurzenia. Zastanawiam się czy to wadliwy montaż czy tak być musi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 22.09.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 To może zależeć od uchwytów, przypuszczam że możnaby to czymś "nasmarować". Trochę jednak wysoko i na razie nie mam czasu na eksperymenty. Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.09.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 U mnie montują dzisiaj brązowe rynny kanion. Odległość podpórek 60 cm. Mój dekarz polecał je i mówił, że do tej pory nikt nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts