pablos83 12.11.2017 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Witam wszystkich. W związku z tym, że nieuchronnie zbliża się czas kiedy będę zmuszony zainwestować w nową lodówkę zwracam się do Was o pomoc w jej wyborze Chciałbym zakupić lodówkę wolnostojącą z możliwością postawienia jej przy samej ścianie ( w samym rogu kuchni ). Lodówka musi posiadać zamrażalnik 3 szufladowy, komorę świeżości i najlepiej pełny No Frost. Dysponuję budżetem na ten cel w wysokości 1800 zł Najlepiej aby lodówka nie była wyższa niż 185 cm i nie szersza niż 60 cm. Którą lodówkę polecilibyście dla mnie? Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr A 12.11.2017 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Jestem na etapie szukania sprzętu agd, wszystko wybierane w internecie oprócz ... lodówki. Jedyny sprzęt, który żona musi zobaczyć na żywo i w zasadzie też to radzę Masz wymagania jakie musi spełnić, jedź do sieciówki i oglądaj. Od czasów lodówki Mińsk nie ma bezawaryjnego sprzętu. Wszystko zależy od szczęścia, jednemu zepsuje się po roku, innemu po 3 czy po 5 (oczywiście 2 tygodnie po gwarancji), a innemu będzie chodzić 10 lat i nic nie będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablos83 12.11.2017 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Tylko, że " na oko " to każda nowa będzie wyglądać ładnie, a nie do końca o ładność mi chodzi Może jednak ktoś z Was mógłby podrzucić jakieś konkretne modele na których się skupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablos83 13.11.2017 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Możesz napisać cały symbol modelu lodówki jaki posiadasz? Jest ich kilka, a początkowy symbol zawsze zaczyna się tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 27.09.2018 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2018 To jest wyższa przez to WIFI czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 27.09.2018 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Ja mam LG Premium GBB60NSYFE i wybraliśmy ją z mężem ze względu na... rączkę, która nie jest po prostu uchwytem, a za jej pomocą można "odessać" drzwi i nie trzeba szarpać, żeby otworzyć lodówkę. Teście mają i to jest super funkcja. Reszta jak reszta. A+++, jakieś fresh zone itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.09.2018 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Od czasów lodówki Mińsk nie ma bezawaryjnego sprzętu. Wszystko zależy od szczęścia, jednemu zepsuje się po roku, innemu po 3 czy po 5 (oczywiście 2 tygodnie po gwarancji), a innemu będzie chodzić 10 lat i nic nie będzie się działo. Miałem Liebherra i działał bezawaryjnie 18 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts