tomtom1 12.11.2017 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Witam Was wszystkich, od kilka dni palę w piecu SAS Eko 17 Kw sterownik ST-450 H. Obecnie zasypałem go peletem i zobaczę co będzie w przypadku różnych ustawień. Temperatura podłogówki jest taka a nie inna, bo chcę to wszystko wygrzać i sprawdzić działanie instalacji, po czym zmniejszę temperaturę bo jest naprawdę ciepło. Dodam, ze dom jeszcze nie jest ocieplony, powierzchnia użytkowa 180 mk Wrzucam w załączniku zdjęcia paleniska, popiołu oraz ustawień na sterowniku. - Jeśli dobrze pamiętam, ustawiłem przerwę podawania na 3 minuty Jeśli ktoś miał styczność z tym piecem i może coś poradzić odnośnie ustawień to będę wdzięczny za rozwinięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/233687-pierwsze-palenie-peletem-sas-eko-17kw-sterownik-st-450-h/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts