MariuszP 30.07.2002 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 Czy kwota 5500zl za projekt domu parterowego 100m2 bez poddasza + projekt przylaczy (media) + plan zagospodarowania przestrzennnego + projekt konstrukcyjny (dla wykonawcy, aby wiedzial co jak ma zrobic) + dosyc dokladny kosztorys to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.07.2002 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 ja za mniej więcej tyle samo zapłąciłam 4.000+ vat, więc myślę, że cena jest OK (ogólnie mówiąc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 30.07.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 powiedziałbym, że BARDZO dobra, mam nadzieję, że równie dobre będą usługi tego architekta, bo się sparzyłem, o cenach nawet dziś było na ForumFiniszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszP 30.07.2002 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 Architekt jest bardzo dobry, zalatwiony po dobrej znajomosci. Jednak sie zastanawiam, czy nie kupic gotowego projektu za 1400zl + 2000zl za adaptacje + przylacza. Wyszloby moze taniej, ale jaka mam gwarancje, ze ten gotowy projekt bedzie dobrze zrobiony. I tu pytanie: ktos kupowal z Was projekt domu z http://www.apa-domy.com.pl ? Sa dobrze wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts