kroyena 21.09.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Matizka, ale szczyt demograficzny dopiero wchodzi na Forum. To będzie dopiero tłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.09.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Abstrachując ździebko: mam kuzynkę, bida aż piszczała u niej swego czasu. Dziewczyna z pomysłem na życie. No i trafiło się wielkie Paradne Wyjście. Za pomocą sznurka , wielgaśnych drutów i starego prześcieradła wyczarowała coś niemiłosiernie cudnego. Wszyscy byli zaczarowani tuniką ..cmokali i pytali się skąd takie cacko. A ona z uśmiechem odpowiadała.." Z Włoch.."Dla wyjaśnienia, jest w Warszawie taka dzielnica Włochy. Tam kupiła ów sznurek i druty największego rozmiaru. Całość kosztowała tak..z 30 zł. Kiedy czytałam te wspominki o materacach ..ech...Nie ważne gdzie..nie ważne jak..ważne z KIM. Życzę Wam , byście stanowili najpiękniejszą ozdobę Waszego domu. Tego się nie da nigdzie i za żadną kasę kupić. uziabiam serdelasowato [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 No kurka, będę musiał sięczęściej kontrolować. Przed lustrem. W domu (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts