kurtz 13.11.2017 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Mam 3 cm lukę pomiędzy nadprożami. Ściana 25cm, nadproża 2x 11cm. Czym to wypełnić, zwykłą pianką od okien? Czy jak złapie wilgoć od dyfuzji pary wodnej (np. w łazience) nie będzie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 13.11.2017 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Nie wiem kto wam te domu muruje kolejny z dziurami w nadprożu, to sie zaprawą cementowa wypleniało w trakcie układania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurtz 13.11.2017 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Nie wiem kto wam te domu muruje kolejny z dziurami w nadprożu, to sie zaprawą cementowa wypleniało w trakcie układania. Teraz jakbym budował to bym chyba wszystkie detale w umówię spisał. Z drugiej strony przedstawiciel fabryki co produkuje nadproża mówi ze te szczeliny wypełnia się pianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 13.11.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 A jakie to ma znaczenie czym wypełniać. Ba, jeśli będziesz miał ościeżnice na szerokość muru jak większość to ta szpara kompletnie w niczym nie będzie przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 13.11.2017 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 BTW serio do producenta nadprozy dzwoniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts