kurtz 13.11.2017 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Mam zdylatowany komin od stropu styropianem. Wkład ceramiczny jest ocieplony wełna wiec temp na zewnątrz komina nie powinna być zbyt wysoka. CZy mimo to wydłubać styropian ze względu na zagrożenie pożarowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 14.11.2017 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Mam zdylatowany komin od stropu styropianem. Wkład ceramiczny jest ocieplony wełna wiec temp na zewnątrz komina nie powinna być zbyt wysoka. CZy mimo to wydłubać styropian ze względu na zagrożenie pożarowe ?Zwykle mam mieszane uczucia, co w takim wypadku napisać?....Generalnie tak. Jaki to strop? Betonowy czy drewniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurtz 15.11.2017 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Zwykle mam mieszane uczucia, co w takim wypadku napisać?....Generalnie tak. Jaki to strop? Betonowy czy drewniany? betonowy, więc w razie wysokij temp. styopian się po prostu stryszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.11.2017 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 betonowy, więc w razie wysokij temp. styopian się po prostu stryszczy Co zrobi? Co znaczy "stryszczy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SynStolarza 16.11.2017 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Co zrobi? Co znaczy "stryszczy" ? Chyba zmarszczył się (zmiękł, stopił się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts