nurni 26.09.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 U mnie Brass Celtycka brąz - cementowa.Takie założenie było od samego początku projektu.Swoją drogą to pozycji w tej ankiecie jest zdecydowanie za mało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KFKF 01.10.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Ja wybrałem dachówkę cementową z IBF-u. Rozważałem jeszcze blachodachówkę, ale koszta byłyby ponoć podobne. Zbyt wiele spadów w różnych kierunkach na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.10.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Ze względu nas trwałość,izolację akustyczną i wygląd-dachówkę.Ze względu na cenę-cementową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 06.10.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Z wymienionych wybrałbym dachówkę cementową. U siebie położyłem dachówkę z ceramiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts