ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 20.07.2018 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 ... pierwszy " z brzegu " artykuł dot., jak uzyskać odszkodowanie za szkody górnicze :https://www.radca.prawny.com.pl/baza-wiedzy/jak-uzyska%C4%87-odszkodowanie-za-szkody-spowodowane-ruchem-zak%C5%82adu-g%C3%B3rniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fastplayer 20.07.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Na tą chwilę szkód niby nie ma. Natomiast tak jak wspomniałem trzęsie miastem tak czy inaczej a kopalnia odpisuje jak jej sie podoba. Ja szkód nie mam a znajomy 2km dalej szkody ma i nikt mi nie wmówi, że jest jakaś różnica bo jak tąpnie to czuc na obszarze kilku miast. Dlatego nie jest prawdą, że jak kopalnia się odniosła do mojej inwestycji typowo żeby nie brać na siebie odpowiedzialności to szkód nie będę miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 20.07.2018 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 masz rację. Nie jest powiedziane że nie będziesz miał szkód jeśli jesteś w terenie "sejsmicznym", a jeśli informacja którą posiadasz jest wadliwa - to masz dodatkowy atut " w rękawie " aby uzyskać odszkodowanie za poniesione straty jeśli takie wynikną i będą związane z pracą kopalni, tej czy innej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fastplayer 21.07.2018 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Dziękuje Panu za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts