fotohobby 28.03.2022 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Standard to 30% jak napisałem powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinur 28.03.2022 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 A jak przestawić na 20%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2022 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Masz instrukcję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinur 28.03.2022 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Mam. Ale nie doczytałem się nigdzie. Widzę tylko, że jest ten obniżony 20%, ale nie wiem jak go uaktywnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2022 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 No to przeczytaj o programowaniu harmonogramu dziennego.Ja to robiłem 6 lat temu, na podstawie instrukcji właśnie.Od tego czasu nie miałem potrzeby zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinur 28.03.2022 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Ok, będę się bawił. Czyli rozumiem że po takim zaprogramowaniu nie miałeś potrzeby korzystania z zewnętrznego panelu sterowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2022 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 26.09.2022 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2022 Witam, gdzie można kupić dedykowany czujnik wilgotności i czy musi być dedykowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 22.05.2023 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Witam, w moim kineticku mam w przewodzie podłączeniowym cztery kable, żółty i niebieski wiadomo jak podłączyć, natomast jest też czarny Ls i brązowy L. Który z nich podłączyć do fazy..i po co są aż 2 kable do fazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelowy 22.05.2023 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Witam, w moim kineticku mam w przewodzie podłączeniowym cztery kable, żółty i niebieski wiadomo jak podłączyć, natomiast jest też czarny Ls i brązowy L. Który z nich podłączyć do fazy..i po co są aż 2 kable do fazy? Brązowy ta tradycyjnie Faza 230V do zasilania urządzenia. Natomiast ten czarny Ls to dodatkowa opcja, możliwość włączenia trybu przewietrzenia w reku. Jeśli podasz na ten przewód zasilanie to reku włączy tryb przewietrzenia. Ja tego używam np w taki sposób że jeśli czujnik wilgotności w łazience ma stan > 80% to przekaźnik Shelly podaje faze na to wejście Ls i uruchamia tryb zwiększonego przepływu (sterowane z Domoticza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 22.05.2023 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 OK, czyli co mam zrobić, jak nie mam czujnika wilgoci? Zostawić ten kabel wolno? Czy ręczne przewietrzanie będzie działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelowy 22.05.2023 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Zostawiasz niepodłączony. Przewietrzenie normalnie aktywujesz przyciskiem na panelu sterującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 22.05.2023 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 dziękuję, jeszcze gdyby ktoś pomógł mi w znalezieniu czujnika wilgotności.... jak pytałem we wcześniejszym poście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 04.11.2023 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2023 (edytowane) Witam wszystkichdługo nie odwiedzałem forum bo niebyło takiej potrzeby, ale od kilku dni jestem posiadaczem Vent Axia, i pojawiło się pytanie, co prawda inny model niż w temacie ale może jest ktoś kto posiada Kinetic Advance s.W sterowniku urządzenia znalazłem coś takiego jak temp. nawiewu i temp. wywiewu tylko nie pokazuje mi tam żadnych temperatur czy gdzieś się coś ustawia ? czy tych czujników nie ma? Edytowane 4 Listopada 2023 przez zieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts