marciniasty 30.07.2002 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 szukam ekipy do budowy domu (projekt D44 dom z gankiem)stan surowy zamknięty + elewacjamożliwosć zamieszkania na terenie budowy w województwie mazowieckim nie koniecznie potrzebna mi faktura VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 01.08.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Kiedy zaczynasz budowę? Jeśli chce, to mam namiary na super, i to sprawdzoną, ekipę. Dzieło przez nich wykonane jest do obejrzenia na mojej działce w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 02.08.2002 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Mam namiary na bardzo solidną firmę ale oni mają czas dopiero od października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marciniasty 02.08.2002 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 zaczynam już nie długo ale dopiero fundamenty z tym to sobie powinienem dać sam rade, a reszta od nowego roku, szukam już teraz bo wiem, że dobrą ekipe to trzeba juz zacząć szukaćwięc za wszystkie namiary z góry wielkie dziękipozdrawiammarciniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tata110 05.08.2002 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Ostrzegam przed ekipą Tadeusza Ślarzyńskiego z firmy EURO-DOM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekn 08.08.2002 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2002 Polecam bardzo sprawnego i uczciwego wykonawcę, co to już niejeden dom wybudował, zwłaszcza na Białołęce (Choszczówka i okolice Ostródzkiej).Facet nazywa się Stanisław Teska i pochodzi gdzieś spod Grudziądza.Ceny ma raczej niskie, można się z nim targować i to zazwyczaj z pozytywnym skutkiem. Zle wykonaną robotę zawsze poprawi i potrafi dać jeszcze rabat.Tel. 602 472 968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 11.08.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2002 ---------Do Joli-----B A R D Z O proszę o namiar na ekipę- potrzebuje od zaraz - do stanu surowego otwartego !!Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 12.08.2002 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2002 --YACKU----, wysłałam Ci namiary na pryw. Pięknie się zaczyna tydzień, hurtownia zawaliła sprawę okien i blachy na dach. Czyżby wszyscy wyjechali do Krakowa łapać miejscówki na spotkanie z Papieżem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.08.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2002 Ja bym sam chętnie pojechał, gdybym wiedział, że mam neisłowną ekpipę. Mieli być dzisiaj i nie przyjechali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts