Przemo86 17.11.2017 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Witambuduje domek na działce ROD. Mam problem dotyczy stropu nie mam możliwości wjazdu gruszką na budowę a chcę zalać strop przed zimą. Co sądzicie o betonie suchym b20 możliwość przewozu taczkami i rozmieszanym z mała iloscią wody w betoniarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 17.11.2017 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 A regulamin ROD przeczytany ? Taka budowa samowola Panie. A tak na serio - jak masz betoniarkę do dyspozycji i jest możliwość dowozu kruszywa to kręć na budowie - taki z wora wyjdzie drogo, a sporo pójdzie tych worków. Na głowę Ci nie spadnie, za komuny klecone domki stoją do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogi500 17.11.2017 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Na RODach teraz takie landary powstają, że aż dziw bierze jak to przechodzi. Z takim suchym byłoby mniej roboty, niż z betoniarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemo86 17.11.2017 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 A regulamin ROD przeczytany ? Taka budowa samowola Panie. A tak na serio - jak masz betoniarkę do dyspozycji i jest możliwość dowozu kruszywa to kręć na budowie - taki z wora wyjdzie drogo, a sporo pójdzie tych worków. Na głowę Ci nie spadnie, za komuny klecone domki stoją do dziś Nie chodzi mi o b20 workowany tylko ten z betoniarni. mam mozliwość wysypania go około 50m od budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 17.11.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Weź 5 belek drewnianych, przybij i masz strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts