Lejziboj 17.11.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Witam forumowiczów.Już kilka lat temu wpadł mi w ręce artykuł o bloczkach z perlitu - HCH (był też chyba na ten temat kiedyś art. w mur. ale nie jestem na 100% pewien, mógł być w innym piśmie) i zaciekawiłomnie czy jest ktoś na forum, kto albo był w fabryce i oglądał wykonanie, może jakieś istniejące budowle? Może ktoś coś robił w tej technologii - jakiś budynek. Pozdrawiam. ps. wystarczy wpisać budowa domów hch by znaleźć firmę i technologię więc nie linkuję nic w poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lejziboj 18.11.2017 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Spółka w likwidacji. Sporo niewiadomych. Sam sobie odpowiedziałem. Temat można zamkąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts