laykonik 19.09.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 witam -czy ktoś zdecydowałby się na kupno domu (do kapitalki) razem z dużą, ładną widokową działką, w niewielkiej (25km) odległości od Krakowa ale z "MAŁYM" felerem - wał przeciwpowodziowy (WISŁA) w granicy ? dom: fundamenty: betonowe - podpiwniczenie częścioweściany: żużel, tynk do remontu dach: eternit do wymianykonstrukcja dachowa: drewniana / dobrapowierzchnia: 100 m2 mieszkalnej, 140 całkowitej + poddasze do adaptacji ogrzewanie Co - do remontu kapitalnegowodociąg : j.wgaz - brak3. działka 30arów bud. + stodoła +krzewy, drzewka, itd.....BO JA NIE WIEM CO MAM ZROBIĆ CENA KUSI..... (OK 70 TYS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.09.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 A przygladałes sie kiedyś Wiśle jak sie przepycha pod mostem Dębnickim , albo jechałeś zalaną Tyniecką ....... Cena niska bo dom jest pewnie na terenie zalewowym, prawdopodobnie wogóle tam nie mozna się budować, więc i na przebudowę czy remont i tak nie dostaniesz zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laykonik 20.09.2004 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 w 1997 woda sięgała 1,5 m do korony wału, a przez zaporę (elektrownia)która jest parę km dalej się przelewała...teren jest kategorii MMx (zabudowa jednorodzinna z usługami) wg tegorocznego planu zagospodarowania.w okolicy kilka nowych budów ( wtym również przy samym wale, ale kawałek dalej).....itd....ryzyko pozostaje......ponton pod ręką ?????ale cena............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts