danio8871 19.11.2017 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Witam. Mam problem, potrzebuję kupić taką zasuwnice do okna balkonowe go by dociskala zamykanie rogów na dole i górze. Obecną zasuwnica ma 4 rolki lecz nie okno na górze jak i dole jest nie docisniete. Proszę o info co podać bym wam ułatwić pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 19.11.2017 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Może dodaj zdjęcie posiadanego okucia, lub choć jego typ/nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.11.2017 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Witam. Mam problem, potrzebuję kupić taką zasuwnice do okna balkonowe go by dociskala zamykanie rogów na dole i górze. Obecną zasuwnica ma 4 rolki lecz nie okno na górze jak i dole jest nie docisniete. Proszę o info co podać bym wam ułatwić pomoc. Domyślam się, że balkon jest tylko rozwierny i masz zasuwnicę bez możliwości podpięcia narożników. Ustal system profili, zmierz rozmiar wrębowy skrzydła, udaj się do hurtowni okuć i poproś o dobranie elementów. Najlepiej tej samej firmy, której masz obecnie okucia - będzie można wykorzystać zaczepy z ramy i będzie pasowało wyfrezowanie na kasetę zasuwnicy. Potrzebujesz zasuwnicę odpowiedniej długości, narożnik górny i dolny, dodatkowe zaczepy na ramę i w zależności od skali problemu być może przedłużkę na górę i/lub dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danio8871 19.11.2017 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Zdjęcie dodam wieczorem gdyż nie ma mnie w domu. Nazwy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danio8871 19.11.2017 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 (edytowane) Proszę zdjecia, nazwy nie nie. nic nie jest wyryte na zasuwnicy. długość od góry na dół to 237 cm, szerokość 2 cm tego wgłębienia gdzie jest przykręcona Edytowane 19 Listopada 2017 przez danio8871 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.11.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 TO może łatwiej będzie od razu poszukać człowieka który zawodowo zajmuje się serwisem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danio8871 19.11.2017 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Takie rzeczy to mogę sam wykonać, tylko muszę wiedzieć co zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts