mareczek87 19.11.2017 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Mam taką barierkę na piętrze i zastanawiam się jak zainstalować tam jakąś ochronę dla dziecka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 19.11.2017 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Chodzi Ci o ochronę dostępu do schodów czy zabezpieczenie przed wspinaniem się dziecka po poziomych prętach wypełnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareczek87 19.11.2017 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 W sumie o wszystko barierkę normalnie zrobię na schody ale tutaj są zbyt duże odstępy między elementami żeby zostawić jak jest, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 19.11.2017 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Na bank mały będzie się spinał po poziomych prętach, zrobiłem podobną na tarasie pierwsze co to zaobserwowałem że maluch spina się po niej, więc w środku robiąc balustradę nie popełniłem już tego błędu. Jeszcze muszę wykonać ochronę dostępu do schodów.Na tarasie będę musiał coś wykombinować narazie drzwi są bez klamki bo aż prosi się o tragedię chwila nieuwagi a potem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts