msabaj 19.11.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Witam serdecznie, wiem, że temat już się pojawiał, ale było to dawno i na dodatek nie mogłem otworzyć zdjęć by porównać z tym co mnie spotkało.Mam około 140m2 podłogi fertigdeska kolor jesion bielony lakierowana matowa. Klej który był do niej stosowany to kerakoll dwuskładnikowy.Po odejściu fachowców i zdjęciu kartonów podłoga została umyta i okazało się że pod światłem dziennym zostało bardzo dużo plam które nie chcą się zmyć.Wczoraj zastosowałem chusteczki Mapei, ale po użyciu jednego opakowania rezultat był marny. Dzisiaj spróbowałem Absorfen ABS cleaner UN1263 ale również nie przyniosło to spodziewanych rezultatów. Ślady po palcach są bardzo widoczne. |Dzwoniłem do wykonawcy, ale na razie milczy i mówi że oni czyścili deski podczas klejenia ( używali chusteczek dla niemowląt ). Nie wiem co robić i mam nadzieję że ktoś mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msabaj 19.11.2017 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 próbuję dodać zdjęcie tej podłogi ale mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msabaj 19.11.2017 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Miał bym jeszcze jedną prośbę, jak ktoś znał by polecaną ekipę od czyszczenia podług to bardzo prosze o informację na priv.Dalej czekam, może ktoś pomoże... Pozdrawiam wszystkichMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts