Pagin 20.09.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witam, Chodzilem sobie sennie po forum z samego rana i nagle wstrzas . Zobaczylem DRUGI DZIENNIK OSOWEJ. Jako ze bylem ojcem chrzestnym komentarzy do pierwszego dziennika to i tym razem nie moglo byc inaczej. Czem predzej zalozylem komentarze do dziennika Gadajacego Inaczej. I tym oto sposobem mam teraz dwoch chrzesniakow . Zapraszam wszystkich zainteresowanym inaczej do czytania i komentowania. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.09.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 kochana Osowo to jak to bedzie??? My sobie gadamy na gg, a pzoniej wszyscy to beda czytac??? chyba nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 20.09.2004 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Czyzby odezwal sie tajemniczy Don Pedro? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 20.09.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 kochana Osowo to jak to bedzie??? My sobie gadamy na gg, a pzoniej wszyscy to beda czytac??? chyba nie?? Droga Tesiu Dziennik ten powstał za przyzwoleniem TAJEMNICZEGO DONPEDRO , co do innych rozmów jeśli zostaną tu zamieszczone TO TYLKO I WYŁĄCZNIE ZA ZGODĄ moich rozmówców .Szanuję prywatność innych , więc się nie martw . Buziale ...a może pogadamy na gg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Ciekawe ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.09.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Ufff... otarłam pot z czoła, bo tak się właśnie zastanawiałam, czy DonPedro się na to zgodził. Czuję się troszkę jakbym BigBrothera oglądała, tudzież podsłuchiwała Wasze rozmowy.. Chyba nie potrafię się przełamać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 20.09.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Ufff... otarłam pot z czoła, bo tak się właśnie zastanawiałam, czy DonPedro się na to zgodził. Czuję się troszkę jakbym BigBrothera oglądała, tudzież podsłuchiwała Wasze rozmowy.. Chyba nie potrafię się przełamać.... Agusiu A w czym słoneczko Ty moje nie możesz się przełamać ? Glizdeczki się raczej nie łamią są giętkie Mogłabyś jaśniej słońce Ty moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 osowa na glizdeczki już czas co by w kokonik się opatuliły, bo zima idzie. A zaraz to będę męski szowinista bo się dziwię, że żyjesz, jak ty takie kawały Rekinciowi robisz jak dekarzom to ma chłop świętą cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.09.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Osówko, jak wyżej... Poza tym, skąd masz pewność, że DonPedro jest szczery z Tobą skoro wie, że zamieszczasz wasze rozmowy w tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 21.09.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Osówko, jak wyżej... Poza tym, skąd masz pewność, że DonPedro jest szczery z Tobą skoro wie, że zamieszczasz wasze rozmowy w tutaj? Don Pedro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś szczery ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Milczenie oznacza zgodę.A to Ziobro to penkło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 23.09.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Nie , żebro nie pękło poprostu porobiły się rysy na stropie i to dość dużo . Jak na razie nie powiększają się , czyli jest nadzieja , że będzie o.k. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.09.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Olśnienie Król - Don Pedro - Rekincio - Jego Osowatość --1---------2-------------3-------------4--------* * - niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.09.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Olśnienie Król - Don Pedro - Rekincio - Jego Osowatość --1---------2-------------3-------------4-------- * - niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.09.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Jak wszystko potrzebne to się główna wygrana należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.09.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 osowa, ty się nie hihraj, tylko jak o oswietleniu piszesz to zerojedynkowo, właściwie mnię olśniło czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.10.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 schmelzem sobie kominy obłozyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Tak sobie czytam i coraz bardziej się dziwię, że ty jeszcze żyjesz osowa Rekin ten to ma cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.04.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 cosik mi się wydaje, że w tych komentarzach to dużo nicka na literkę "K". "K", jak kroyena (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 26.04.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Faktycznie .... moje komentarze sponsoruje literka „K”... Czyżby innych w tym alfabecie nie było? Pozdrawiam zbiorem liter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts