Erykaaaa 20.11.2017 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zmiany wystroju własnego salonu . Co sądzicie o tapetach ? Czy warto takie kupować ? Jak to jest z jakością i wytrzymałością na zabrudzenia itp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poiuyt 21.11.2017 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) teraz ogólnie coraz więcej osób decyduje się na tapety. No tylko jak już chcesz kupować, to już trzeba zdecydować się na coś konkretnego, żeby to wszystko miało ręce i nogi. U siebie w domu mam tapetę w salonie i nie narzekam. Kupowałem je w , zleciłem na zamówienie wykonanie i fajnie wywiązali się z zadania Edytowane 21 Listopada 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iuliet 22.11.2017 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Generalnie tapety są spoko , fajnie wyglądają i są relatywnie niedrogie, sama ostatnio zdecydowałam się na taki krok, nie narzekam też na jakość (minęło kilka miesięcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MunirPOL 23.11.2017 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) w są fajne tapety, ceny są ok moim zdaniem, estetyka też niczego sobie Edytowane 23 Listopada 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_m87 23.11.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Ja mam tapetę tylko w korytarzu i szczerze mówiąc raczej nie zdecydowałabym się na takie rozwiązanie. Obecne wzory i kolory skutecznie mnie odstraszają Zdecydowanie wolę farby na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 04.12.2017 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Tapety spektakularnie odmieniają wnętrze ale poza tym są z nimi same problemy. Wzory szybko się nudzą, uszkodzenia mechaniczne są w zasadzie nie do naprawienia a usunięcie tapety ze ścian to koszmar wykonawców. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest pomalowanie ściany (nawet pomalowanie we wzory z pomocą szablonów czy taśm malarskich lub wykonanie cieniowania ombre). Jeśli konieczna jest jednak tapeta, to lepiej położyć ją na jednej ścianie, a resztę wnętrza pomalować w odcieniu dobranym do deseniu na tapecie. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maadonna 24.12.2017 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Jak najbardziej uważam tapetę za ciekawe rozwiązanie. Przede wszystkim przemawia za nią fakt, iż można ją położyć samodzielnie i bez jakiegokolwiek problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kornelia3 29.12.2017 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Warto jeśli chcesz przykryć drobne niedoskonałości ściany. Tapety można kupić w oryginalnych wzorach przez co wnętrze wygląda ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patryk86 08.09.2020 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Fototapety też są fajne i znów modne jak w latach 90' tylko teraz lepsza jakość wydruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts