yaro137 20.11.2017 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Nie dopilnowałem, że elektryk wychodził w górę pod gniazdka z przewodami w peszlach nie wkuwał się w ścianę. Potem tynkarze to jako tako zakryli, a potem z kolei zasłoniły taśmy dylatacyjne posadzkarzy. Wczoraj usuwałem taśmy i załamka, bo jutro mają wejść układać panele i listwy przypodłogowe a tam wszędzie gdzie idą te peszle mam wybrzuszenia na ścianie. Nie zdążę tego podkuć i wstawić głębiej. Do końca miesiąca muszę się wprowadzić więc przesunąć terminu instalacji też nie mam jak. Listwa tego nie zakryje, bo to ze 2 cm i sporo takich miejsc. Co tu robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro137 20.11.2017 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Na szczęście firma zakładające panele zaoferowała się, że podkują to wiec jeden problem się rozwiązał. Drugi będzie taki, że trzeba będzie to szpachlować i gładziować przy założonych panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts