kurtz 21.11.2017 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Myslicie, że jak położe płyte OSB 15mm bezpośrednio na styropian bez żadnego stelaża to można po tym chodzić bez uszkodzenia styropianu? Czy lepiej zrobić stelaż z jakiś belek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 27.11.2017 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 bez problemu można chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 28.11.2017 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Ja za kilka dni tak będę robił , mam takie dwa pomieszczenia po bokach 2,20m x5m i mało tam bedzie się chodzić , położę styropian grafitowy bo taki mi został a na to osb 18-ka i po 1-2 miesiącach ściągnę jedną płytę aby sprawdzić co tam się dzieje jak będzie ok to zostanie na wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts