dziewanna84 22.11.2017 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Proszę o radę. Parę lat temu kupiliśmy łózko do sypialni bez otwieranej wnęki w środku. Okazalo się jednak, że dodatkowa przestrzeń do przechowywania bardzo by nam sie przydala. Chcieliśmy dokupić otwierany stelaż i sami go zamonotwać, ale sprzedawca w sklepie stwierdził, że skoro orygunalnie to łóżko było bez takiego mechanizmu to rama nie wytrzyma i pęknie. Czy ktoś z Was próbował coś takiego zrobić? Ewentualnie jak inaczej możemy uniknąć wymiany całego łóżka? Będę wdzięczna za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 23.11.2017 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Jeżeli rama łóżka z boków nie opiera się na ziemi, to możecie zrobić wysuwaną na kółkach płaską "skrzynio - szufladę". Wbrew pozorom zmieści się tam całkiem sporo towaru. Nie wiem czy ikea nie ma w ofercie takich gotowych plastikowych płaskich skrzyń, wtedy po dołożeniu kółek i jakiegoś mocniejszego dna z płyty macie gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 25.11.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Ja dorobiłem wysuwaną na kółkach płaską "skrzynio - szufladę" a w zasadzie dwie obok siebie - łatwiej wysunąć z zawartością.Cztery deski i dno ze sklejki + 4 małe kółka / skrzynkę - ot cała filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewanna84 27.11.2017 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Właśnie niestety rama opiera się na ziemi, więc podobne rozwiązanie wymagałoby poważnej "rekonstrukcji" podejrzewam też z uszczerbkiem na wyglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts