karola_zimna 22.11.2017 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Będę wymieniała baterię w umywalce w łazience, i tak pomyślałam, że może podpowiecie coś, na co zwracać uwagę przy zakupie? Niedawno widziałam gdzieś taką piękną baterię dwuuchwytową. Ale zastanawiam się czy coś takiego się w ogóle sprawdza? Jest to wygodne w użytkowaniu? Będę wdzięczna za jakieś opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 22.11.2017 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 dla mnie o wygodzie korzytania z baterii decyduje wylewka - długa, wysoka i ruchoma- wtedy mozna np umyc głowę w umywalce. Minusem jest ze bardziej chlapie. Dwuuchwytowa bateria raczej nie bedzie wygodna. Najlepsza byłaby termostatyczna le praktycznie nie ma takich umywalkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paw.szikur 24.11.2017 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Mi się też wydaje, że takie dwuuchwytowe to nie będą za bardzo wygodne. Trzeba więcej się nakręcić pokrętłami. To też zależy kto będzie korzystał z tej umywalki (np dzieci?) i czy ważniejsza jest dla Ciebie wygoda czy satysfakcjonujący Cię, efekt wizualny. Ja swoją baterię wybierałem głównie pod wygląd hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 27.11.2017 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 (edytowane) Tutaj masz dobry poradnik Ja u siebie mam samozamykającą Grohe i drugi raz wybrałbym taką samą. Ale tam jest dużo opcji i możliwości, więc pooglądaj i zdecyduj co Ci pasuje. Edytowane 27 Listopada 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veronea0987 07.12.2017 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 A jaki kolor Ciebie interesuje? Ja zakochałam się w bateriach w kolorze różowego złota! Piękne, ale póki co bardzo drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kossa03 07.12.2017 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 ja u siebie zamontowałam klasyczną baterię dwuuchwytową i nie jest źle, da się przyzwyczaić. Dla mnie te zwykłe baterie są za krótkie i za niskie, dlatego zdecydowałam się na taką wersję. Wszystko zależy w jakim stylu łazienkę urządzasz, różowe złoto jest piękne ale nie wszędzie może pasować. Jak będziesz wybierać baterię w sklepie to zwróć uwagę, w którym miejscu strumień będzie padał w umywalce, bo nieodpowiednio wyprofilowany może nas ochlapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts