JoannaZielinska 24.11.2017 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Witam Jak ustawić sterownik aby zmniejszyć pobór ekogroszku. obecnie zużywa mi ok. 50 kg na dobę. Moje ustawienia to:Temperatura 50 stopniKrotność podawania-2Czas oczekiwania-30minCzas pracy podajnika-15sekCzas pauzy podajnika-60sekObroty dmuchawy -3bieg z 36 Piec długo dochodzi do temperatury zadanej i szybko się wychładza. Na chwilę obecną mam wyłączone CWU bo muszę wygrzać dom.Dopiero co zaczynam przygodę z piecem. Proszę o jakieś wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaZielinska 25.11.2017 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Witam Jak ustawić sterownik aby zmniejszyć pobór ekogroszku. obecnie zużywa mi ok. 50 kg na dobę. Moje ustawienia to: Temperatura 50 stopni Krotność podawania-2 Czas oczekiwania-30min Czas pracy podajnika-15sek Czas pauzy podajnika-60sek Obroty dmuchawy -3bieg z 36 Piec długo dochodzi do temperatury zadanej i szybko się wychładza. Na chwilę obecną mam wyłączone CWU bo muszę wygrzać dom. Dopiero co zaczynam przygodę z piecem. Proszę o jakieś wskazówki. Może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 26.11.2017 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 50kg na dobę? To jakiś zamek grzejesz? Co to będzie w zimę? W domu zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaZielinska 26.11.2017 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 dom 160 m2 temperatura 17 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaZielinska 29.11.2017 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Czy nikt nie używa sterownika certus p20? Proszę pomóżcie bo mnie już trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts